Wanted Servis Hacking FB

CG Sponsors




AureLia

Super Active Member
Joined
Nov 9, 2008
Messages
7,706
Reaction score
314
Points
81
Bukan utk saya, utk seorang kawan yg berada di luar negara. Dia minta tolong saya carikan (dia kata Urgent). Kalau sesiapa boleh dan mahu buat, tolong PM dan beritahu kosnya. Thanks.

To Mod, kalau thread ini tak sesuai dibuka, sila delete. Trimas.
 
Sponsored Post

9_9

Active+ Member
Joined
Nov 1, 2012
Messages
3,084
Reaction score
15
Points
30
hacking FB mcm mn?
 

OrangSusah

Fun Poster
Joined
Dec 18, 2011
Messages
305
Reaction score
0
Points
10
saya ada mmber buleh tlg... tapi dia akan tnya mcm2 soalan..contoh besday,beranak kat mna,
 

astrowan

CG Top Poster Club
Joined
Aug 26, 2009
Messages
22,317
Reaction score
249
Points
128
hack pass FB ????????

WTF ............
 

faRina

Fun Poster
Joined
Jun 3, 2007
Messages
474
Reaction score
17
Points
15
atleast taw ape email die guna untuk login.. boleh diusahakan.. !
 

AureLia

Super Active Member
Joined
Nov 9, 2008
Messages
7,706
Reaction score
314
Points
81
hack pass FB ????????

WTF ............
Bro, kindly please don't swear in my thread. Like I said, if this thread is not supposed to be opened, the Mod is free to delete it. Thanks.

Kpd yg lain, terima kasih atas reply. Saya akan inform kpd tuan punya badan. Actually saya pun tak tahu apa cerita sebenar, cuma kawan kata urgent (dia lelaki, dan akaun FB yg nak dihack ni pun milik kpd seorang lelaki juga. Saya suspect mungkin kes ganggu isteri kawan saya, Wallahua'lam).

Kalau ada sesiapa yg boleh tolong, please do PM. Thanks in advance.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register