BTC USD 57,005.4 Gold USD 1,778.20
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Servis Convert Torrent ke Google Drive (FREE)

netflixandchill

Junior Member
Joined
Feb 8, 2018
Messages
51
Reaction score
0
Points
6
Assalamualaikum WBT

Saya offer servis untuk convert torrent ke google drive.

Terma dan syarat:
- Satu kali request, satu torrent sahaja
- Max file size 5GB (maaf tak berapa rajin nak buat lebih2 :)))
- Kalau torrent tu folders dan files, saya akan zip/rar sebagai satu file
- Tak dibenarkan sama sekali share link (kalau dah nama pun torrent kan tau2 je la apa benda yang disedut tu :D)
- Akan usahakan untuk convert dalam masa 24 jam (saya buat manual ja huhu)
- Haram sama sekali untuk 18sx dan yang sewaktu dengannya

Servis ini PERCUMA!

:)cgrock :)cgrock :)cgrock

Cara-cara:
1. Provide .torrent file yang nak diconvert (PM)
2. Saya akan reply PM dengan link Google Drive
3. Profit???

Sidenote: Taktau nak post mana takut salah forum. Mohon maaf kalau salah silap ya.
 
Last edited:
Sponsored Post

afshaman

Active+ Member
Joined
Nov 8, 2013
Messages
3,198
Reaction score
327
Points
51
terbaik tuan...sorang boleh request satu kali shj ke camne ni?
 

boyz371

CG Top Poster Club
ForexMart Fans
Joined
Aug 24, 2010
Messages
28,564
Reaction score
281
Points
131
Tolong bump untuk tt
 

Zunan

Active Member
Joined
Jan 15, 2011
Messages
2,080
Reaction score
45
Points
30
buat testing speed ke tuan..
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register