BTC USD 60,569.5 Gold USD 1,792.47
Time now: Jun 1, 12:00 AM

[SERVICE PERCUMA] Rawatan Pergigian

haidhar91

Active Member
Joined
Apr 19, 2012
Messages
1,529
Reaction score
49
Points
30
Assalamualaikum..

Sebelum sya menerangkan lebih lanjut ttg service ini, sya kenalkn diri dulu. Saya Haidhar Syazwan & Irman Shahir, pelajar Tahun 5, jurusan Pergigian UiTM, Shah Alam. Kami menyediakan perkhidmatan PERCUMA* kepada sesiapa yg berminat. Apa2 masalah gigi boleh tanye dan refer dgn pihak kami dan kami akn sedaya upaya membantu anda.
:)cgrock:)cgrock
muka_dpn_xd_color_1_imey_copyhasjhc.jpg
muka_dpn_xd_color_1_imey_copy.jpg

Kami menyediakan service berikut:
1.Gigi palsu Penuh/Separa(Denture)
Partial-Denture.png


2.Bridge gigi(ganti sebatang gigi sahaja)
3.Crown
4.Cabutan gigi yg GOYANG
5.Scaling(Cuci Gigi)
6.Tampalan




Sesiapa yg ade saudara mara (eg atok,nenek)atau kenalan atau jiran, kawan2, mak cik pak cik yg mempunyai masalah gigi:)cgrock dan tgl di area Lembah Klang/Shah Alam ,boleh SMS saya 019 6008339/013 9517484 utk keterangan lanjut.Treatment For FREE,~~~tp dgn syarat bakal patient komited dgn setiap temujanji di Klinik Pergigian UiTM Shah Alam.. Sesiapa yg berhasrat nk tukar gigi palsu yg lama kpd yg baru utk mak cik atau nenek atau kenalan p0n boleh contact sya.


10646616_746624692059570_4065585391248053147_n.jpg

1275561_749145848474121_6321841778461303208_o.jpg

10411004_746718895383483_8971604326912164221_n.png


:)cgrock:)cgrock:)cgrock
 
Last edited:
Sponsored Post

lost_soul2878

Super Active Member
Joined
Jan 11, 2010
Messages
8,745
Reaction score
18
Points
65
wah bagus nie, tt kalo wat gigi penuh berapa charge? kalo berpatutan rasenya seperti berminat sebab gigi semua dah goyang balik semula sejak excident taun lepas, bracess yg doktor pasang nie pun dah setahun pakai, tah bile baru nak bukak. cume masalah saya kat kl klinik tt jauh kat shah alam la pulak. kalo bukak sabtu ahad ok la jugak tu
 

haidhar91

Active Member
Joined
Apr 19, 2012
Messages
1,529
Reaction score
49
Points
30
wah bagus nie, tt kalo wat gigi penuh berapa charge? kalo berpatutan rasenya seperti berminat sebab gigi semua dah goyang balik semula sejak excident taun lepas, bracess yg doktor pasang nie pun dah setahun pakai, tah bile baru nak bukak. cume masalah saya kat kl klinik tt jauh kat shah alam la pulak. kalo bukak sabtu ahad ok la jugak tu

free off charge..brace dan implant je kne bayar,..klau berminat boleh sms terus 0196008339:)cgrock
 

juweialhaj

Super Active Member
Joined
Apr 1, 2011
Messages
8,521
Reaction score
94
Points
70
selalu pergi utk scalling dekat sini. setahun 2 kali. dah 3 tahun camtu kot.

service terbaik. boleh pilih nak student ke dr. yg buat.

satu hari tu kawan matriks aku yg buat. segan pun ada. tapi sbb tu tak cam dia buat tak tau je. sebab dia masuk matriks pun sekejap je. haha.

bump utk TT.

rasanya tt mencari kes ni. biasanya setiap student kena handle satu kes kan tt sebelum graduate?
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register