BTC USD 59,883.6 Gold USD 1,801.71
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Senarai Broker Yang bermasalah..

lizzqute

Super Active Member
Joined
Feb 8, 2010
Messages
9,786
Reaction score
58
Points
70
Salam semua...

Tujuan thread ini di buka bagi merujuk broker2 yang bermasalah, payment 2 bulan tak di bayar, IB dan Supporter yang lepas tangan... Sila senaraikan Broker2 tersebut agar Para Newbis kita bijak memilih Broker mereka dan tidak di tipu dengan janji2 manis mereka... :)paid

Di persilakan..

Nama Broker bermasalah dan Nama IB dan Supporter yang bertanggung Jawab

1.Prime4X Boleh cari sendiri lam Thread Prime4X
 
Last edited:
Sponsored Post

MAIDIN

Super Active Member
Paid Membership
Joined
Feb 21, 2008
Messages
8,164
Reaction score
447
Points
81
dah masuk 7 bulan prime4x broker tak bayar duit aku 35 ribu usd . sampai sekarnag mcm mcm alasan dia bagi . byk kali buat agreement . lebih dari 4 kali . bayar ansuran tiap minggu lah , apelah . semua pembohong ..

sape ada gambar staf2 prime4x tak ?
 

sawamura

Legendary Member
Joined
Mar 24, 2010
Messages
12,479
Reaction score
925
Points
161
aiyak.. jenis yg xmo bayar nih yg tensen nih..

time rembat duit orang berdesupp jer.. ~X(
 

lizzqute

Super Active Member
Joined
Feb 8, 2010
Messages
9,786
Reaction score
58
Points
70
awak ni buat kerja b***h ..broker scam IB dipersalahkan. :)):)):(scam:(scam

Kiter nak IB dan Supporter yang bertanggung Jawab.... Bukan Lari dan jadi IB broker lain... Itu tak bertanggung Jawab namanyer.. Salah ker???? :)paid
 

LimGohTong

Permanently Banned - Multiple ID
Joined
Dec 11, 2009
Messages
2,347
Reaction score
18
Points
25
Kiter nak IB dan Supporter yang bertanggung Jawab.... Bukan Lari dan jadi IB broker lain... Itu tak bertanggung Jawab namanyer.. Salah ker???? :)paid

buang karan saja :eek: tu aku cakap elok humban dlm tong t**k :))
 

sawamura

Legendary Member
Joined
Mar 24, 2010
Messages
12,479
Reaction score
925
Points
161
naper lak IB nk dipersalahkan..

macam mana diorang nk bertanggungjawab..

diorang bukan handle payment.. :-?
 

chrome76

Active+ Member
Joined
Dec 25, 2005
Messages
3,752
Reaction score
25
Points
30
dah masuk 7 bulan prime4x broker tak bayar duit aku 35 ribu usd . sampai sekarnag mcm mcm alasan dia bagi . byk kali buat agreement . lebih dari 4 kali . bayar ansuran tiap minggu lah , apelah . semua pembohong ..

sape ada gambar staf2 prime4x tak ?

gila kentang 35k usd.. huhuhuh..
 
Sponsored Post

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.15926
USD / JPY
113.572
GBP / USD
1.37518
USD / CHF
0.91862
USD / CAD
1.23719
EUR / JPY
131.693
AUD / USD
0.75131

CG Sponsors




Top
Log in Register