BTC USD 23,160.6 Gold USD 1,928.85
Time now: Jun 1, 12:00 AM

SemuaPay Sdn Bhd (1378611-X) - semuapay.com

semuapay

Freshie
Messages
4
Joined
Jul 9, 2021
Messages
4
Reaction score
2
Points
8
semuapay_banner.png


PENGENALAN SYARIKAT

SemuaPay Sdn Bhd didaftarkan pada Ogos 2020 (sebelum ini SemuaPay berada di bawah Shiroi Pay PLT sejak 2019). SPSB adalah satu syarikat servis bayaran topup & bil atas talian berserta cashback yang telah 2 tahun bertapak di Malaysia.


7 KELEBIHAN SEMUAPAY

1. Bagi setiap transaksi bayaran yang berjaya, pengguna akan menerima Cashback hasil dari bayaran. Jumlah bonus yang akan diterima adalah berbeza mengikut jenis produk dan kadar semasa. Kadar Cashback adalah berbeza mengikut produk bayaran.

2. Setiap pengguna akan menerima satu pautan unik. Dengan hanya berkongsi pautan ini, pengguna akan dibayar RM0.02 untuk setiap paparan.

3. Bonus Referral adalah satu bentuk ganjaran yang diberikan kepada ahli untuk setiap pendaftaran baru yang berjaya di bawah pautan kongsi anda. Jumlah bonus diterima pengguna adalah berbeza mengikut harga pakej daftar pelanggan. Bonus dibayar secara Real Time selepas pendaftaran berjaya.

4. Bonus Loyalti adalah satu bentuk ganjaran yang diberikan kepada ahli sebagai tanda penghargaan kerana menggunakan platform SemuaPay setiap bulan. Pengguna mesti mempunyai rangkaian kumpulan dan menggunakan minimum RM100 setiap bulan untuk layak menerima bonus ini.

5. Bonus KPI dibayar berdasarkan jumlah bonus yang telah diterima oleh pengguna pada bulan sebelumnya. Tiada had minimum pakej, semua pakej layak menerima KPI Bonus. Hanya 10 akaun KPI tertinggi sahaja akan menerima bonus ini.

6. Bonus T100 dibayar berdasarkan jumlah bonus semasa (bulanan) yang telah diterima oleh pengguna. Tiada had minimum pakej, semua pakej layak menerima KPI Bonus. Hanya 100 akaun KPI tertinggi sahaja akan menerima bonus ini.

7. Bonus T50 dibayar berdasarkan jumlah bonus semasa (bulanan) yang telah diterima oleh pengguna. Tiada had minimum pakej, semua pakej layak menerima KPI Bonus.


PELAN PEMASARAN

Aplikasi SemuaPay dipasarkan secara 'Multi Level Marketing' dengan keahlian seperti berikut. Untuk maklumat lanjut setiap keahlian, sila muat turun pelan pemasaran dalam bentuk PDF yang disertakan bersama thread ini.

1. Pengguna - RM10
2. Komuniti - RM50
3. Usahawan - RM300
4. VIP- RM1000

PENDAFTARAN
1. Secara on-line: https://semuapay.com/page/campaign
2. Melalui aplikasi: https://semuapay.com/go

Rebut peluang untuk jana pendapatan daripada bayaran bil dan topup yang selama ini kita memang wajib bayar tiap-tiap bulan. Jom tukar beban jadi pendapatan. ;)
 

Attachments

Sponsored Post

dhani1812

Fun Poster
Messages
308
Joined
Jun 29, 2012
Messages
308
Reaction score
207
Points
23
Awards
1
nak jadi ahli berape rm?
RM10, sy pkai sejak nama dia shiroipay lg 😂

Lebih mudah menggunakan aplikasi SemuaPay untuk buat bayaran bil, postpaid, astro dll. Paling best semua bayaran yang kita buat ada #cashback. Senang cakap, kalau kita nak buka kedai topup pun boleh guna aplikasi ni, jom jadi pengguna yang bijak 🤩

https://semuapay.com/?r=jb2vbxs
 
Sponsored Post

CG Sponsors
Top
Log in Register