BTC USD 64,849.8 Gold USD 1,786.24
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Sembang Keluarga

Atie Yolanda

Active Member
Joined
Aug 6, 2010
Messages
1,760
Reaction score
18
Points
30
salam..

memandangkan banyak sgt post2 yg mengganggu thread2 yg serius kt luar tu, better kite dok sembang2 kt sini.. so tk lah ganggu jalan org.. hehehe kpd ahli cg yg sdh berkeluarga dn ingin berkongsi cerita psl anak2 dn sbgnya.. jomlah kongsi disini..

jom sembang-sembang..
 
Sponsored Post

Atie Yolanda

Active Member
Joined
Aug 6, 2010
Messages
1,760
Reaction score
18
Points
30
hrp2 akak yati @ girlsilver blh dok sembang2 dgn atie kt sini.. cerita psl perkembangan anak2.. hehehe :)
 

lan_mcd

Active Member
Joined
Sep 2, 2010
Messages
1,230
Reaction score
55
Points
30
ibu2 je ke?? bapak2 boleh bersembang sekali tak??..
pasal perkembangan anak2 gak... :">:">
 

Atie Yolanda

Active Member
Joined
Aug 6, 2010
Messages
1,760
Reaction score
18
Points
30
ibu2 je ke?? bapak2 boleh bersembang sekali tak??..
pasal perkembangan anak2 gak... :">:">

boleh bah.. anak lan dh berapa org.. atie bru sorg.. anak lelaki.. kak yati @ girlsilver pn anak lelaki.. tp dua org..

seronok tgok anak2 dh makin membesar.. anak atie skg bru belajar duduk.. senget2 pinggang dya tahan duduk.. hehehe kesian tgok..
 

lan_mcd

Active Member
Joined
Sep 2, 2010
Messages
1,230
Reaction score
55
Points
30
boleh bah.. anak lan dh berapa org.. atie bru sorg.. anak lelaki.. kak yati @ girlsilver pn anak lelaki.. tp dua org..

seronok tgok anak2 dh makin membesar.. anak atie skg bru belajar duduk.. senget2 pinggang dya tahan duduk.. hehehe kesian tgok..

lan pun baru sorang gak... :):) baby girl n cukop bulan ni umornya baru nak masuk 1 tahun 5 bln...
penghibur di rumah tu.. balik keje penat2 tgk telatah dia boleh lupa jap pasal tensen n serabut time keje... huhuhu
 

Atie Yolanda

Active Member
Joined
Aug 6, 2010
Messages
1,760
Reaction score
18
Points
30
lan pun baru sorang gak... :):) baby girl n cukop bulan ni umornya baru nak masuk 1 tahun 5 bln...
penghibur di rumah tu.. balik keje penat2 tgk telatah dia boleh lupa jap pasal tensen n serabut time keje... huhuhu

owh dya lahir hujung thn ea.. wahh bagus tu.. anak awak tumbuh gigi umur berapa bulan? atie ni tk sbr nk tunggu gigi si wafi tu tumbuh.. hahaah msti comel... :D
 

Atie Yolanda

Active Member
Joined
Aug 6, 2010
Messages
1,760
Reaction score
18
Points
30
kalau belum kawen leh sembang ka tt?

boleh saja geesya.. lagi ramai lagi bagus.. nti esok esok geesya dh kawin, dh byk info yg geesya dpt.. psl masakan ke, psl anak2 ke, psl hiasan rumah ke.. hehe

jom kita sembang2.. geesya nk cerita psl apa? suka bt hiasan rumah x.. atau mgkn geesya ada idea lain..
 

comelcomot

Active+ Member
Joined
Jan 29, 2009
Messages
4,851
Reaction score
11
Points
30
kalau nak juin share maklumat boleh x tt??nak gak tau apa yg perlu n xperlu dlm rumahtangga nih..
 

lan_mcd

Active Member
Joined
Sep 2, 2010
Messages
1,230
Reaction score
55
Points
30
owh dya lahir hujung thn ea.. wahh bagus tu.. anak awak tumbuh gigi umur berapa bulan? atie ni tk sbr nk tunggu gigi si wafi tu tumbuh.. hahaah msti comel... :D

anak lan lahir akhir bulan 7... gigi dia tumbuh dlm umor 6 bulan..
sekarang ni pun dah hampir penuh.. hehe
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register