BTC USD 62,807.3 Gold USD 1,802.06
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Semak Harga dan Kadar Tol Anda

ecah

Junior Member
Joined
Nov 26, 2010
Messages
60
Reaction score
1
Points
16
Pernah tak before perjalanan korang semak total harga tol?? Ke korang main bawak je. Jumpe tol bayor. PLUS sendiri dah ada sistem kira harga tol dari lokasi ke tempat nak dituju. Senang sikit. At least boleh prepare awal-awal duit. Lagi-lagi yang pakai Touch n go. So, kalau korang semak dulu boleh la korang top up siap-siap kad "sentuh dan blah" korang tu.

SEMAK KADAR TOL ANDA

 
Sponsored Post

bazsh

Super Active Member
Joined
Jul 8, 2008
Messages
7,020
Reaction score
12
Points
65
Hmm..kt tmpt aku xder tol
Tp berguna info ni TT
Thanks
 

haudli

CG Top Poster Club
Paid Membership
Joined
Jul 15, 2009
Messages
47,314
Reaction score
442
Points
136
ni boleh dikatakan perkongsian info yg berguna..
 

azanney

CG Top Poster Club
Joined
Oct 18, 2008
Messages
48,941
Reaction score
351
Points
131
masa nak buat claim je tgk kat sini..
sbb pakai smtag,tak da resit, tak ingat...
 

GASTER123

Legendary Member
Joined
May 6, 2008
Messages
15,829
Reaction score
448
Points
131
aku print stetment kat web t n go je..senang nak tgk..
 
Last edited:
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register