Wanted Seluar Dalam Boxer FIT Murah2

CG Sponsors




WDots

Banned
Joined
Dec 5, 2012
Messages
810
Reaction score
16
Points
15
Assalam To All..
Ni serius punya Thread :) ... Lately Aku suka beli barang murah2 melalui online..mungkin sahaja..org yg jual online ni tak perlu kedai..so barang ambil banyak dan harga barang jadi murah...

Skrng ni aku nak cari Spendor lak AKA Seluar Dalam :) hehehe.. Utk lelaki... Yang branded lah bukan yg rejectshop or bundle punya (ada ke? hahaha)...

Apa pun ada tak yang jual Seluar Dalam Boxer yang FIT.. bkan yang longgar tu.. Aku tak suka longgar tak sedap :p

Anyone???
Tunjuk kasi gambar nak tengok... RM/pcs org RM/box and brapa pcs /box?

Kat supermarket ada je.. tapi agak mahal lah sluar dalam mcm ni..bayangkan RM20.00 ~ RM30.00 utk 1pcs :( ..Erk !!!!..

Kdg2 Aku beli yang RM40.00 ada 3pcs... kdg2 RM20.00 ada 3 pcs.. yg RM40 tu ok lah lagi... tapi kalau yg Rm20 tu adui... cepat sngt kendornya dia punya getah :( ... Tak best ... tak tahan lama...

Kalau ada yang branded dan berkualiti RM10/pcs or RM15/pcs kebawah kang best.... Body Glove ka.. Playboy ka.. dan mcm2 lagi..

Ok that all :) TQ

Contoh FiTs::
 
Last edited:
Sponsored Post

ikscentre

Super Active Member
Joined
Jun 14, 2008
Messages
7,905
Reaction score
1
Points
65
Sbtu lps aku beli kt sogo 3 helai rm25..promosi..
 

WDots

Banned
Joined
Dec 5, 2012
Messages
810
Reaction score
16
Points
15
Memang tak ada Tokey Spendor ek dalam ni? hahaha..
 

abgaci

Fun Poster
Joined
Apr 28, 2011
Messages
252
Reaction score
0
Points
10
kat mane tt beli brg murah2 online tu?
ce bg link...
tq
 

k-rollmobile

Fun Poster
Joined
May 15, 2010
Messages
447
Reaction score
1
Points
15
aku ada nmpak boxer fit , body glove kotak kuning.. ada 3 helai.. harga rm10 sekotak.. kt pasar malam.. hiihi
 

Syedz

CG Top Poster Club
Joined
Dec 23, 2008
Messages
21,971
Reaction score
105
Points
128
aku ada nmpak boxer fit , body glove kotak kuning.. ada 3 helai.. harga rm10 sekotak.. kt pasar malam.. hiihi

haha, aku pun penah tgk..
tu pakai 2-3 kali abeh koyak..
 

tab

Active Member
Joined
Jan 5, 2012
Messages
2,042
Reaction score
49
Points
30
pakai nak beli cri yg jenis microfibre sedap kain dia...try cari kat downtn ada jual
 

adam2010

Fun Poster
Joined
Apr 5, 2010
Messages
341
Reaction score
0
Points
10
aku penah beli murah kat maluri..sedap giler dan murah
tp tak thn lama, stok lama kot mudah koyak..
anyway selamat mencari tt
 
Sponsored Post
Top
Log in Register