BTC USD 49,808.7 Gold USD 1,690.80
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Secret EA_v[2] Latest Version

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.18742
USD / JPY
108.523
GBP / USD
1.38358
USD / CHF
0.93361
USD / CAD
1.26866
EUR / JPY
128.862
AUD / USD
0.76477

CG Sponsors




abgdarth82

Fun Poster
Joined
Aug 12, 2010
Messages
316
Reaction score
2
Points
15
Salam para warga CG sy ade ea Secret EA_v[2] Latest Version ni boleh tak mintak pendapat dan siapa tahu seting baik utk ea ni. Sesiapa yg nk boleh bagi email kt sy pasal sy tak tahu nk syer link download kt cini sesiapa yg dh dpt nanti leh lah post kan cg ni :)paid
 
Sponsored Post

Rizal

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Sep 25, 2008
Messages
12,224
Reaction score
682
Points
201
msti byk rahsia ea ni.korek jgn x korek :D
 

MAIDIN

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Feb 21, 2008
Messages
8,164
Reaction score
446
Points
81
nak tanya kat kawan kawan, saya tengok dlm panduan tu ada SS mcm EA trade 3 pair sekaligus , open post serentak 3 pair ni . 2 daripadanya ada sell dan 1 buy atau kebalikannya . tp bila baca baca balik , mcm EA martiangle . ape pandangan korang .

GU - EJ - GJ = trade sekaligus
 

Rizal

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Sep 25, 2008
Messages
12,224
Reaction score
682
Points
201
nak tanya kat kawan kawan, saya tengok dlm panduan tu ada SS mcm EA trade 3 pair sekaligus , open post serentak 3 pair ni . 2 daripadanya ada sell dan 1 buy atau kebalikannya . tp bila baca baca balik , mcm EA martiangle . ape pandangan korang .

GU - EJ - GJ = trade sekaligus
mmg martin bos :D tgk setting pn mcm biasa nmpk :p
 
Sponsored Post
Top
Log in Register