Script:Hidden TP & SL from Broker

Recommended Brokers


mtx_69

Super Active Member
Joined
Aug 9, 2009
Messages
8,190
Reaction score
1,406
Points
141
SALam pada semua,saya nak kongsi script tp dan sl supaya broker tak nampak..:eek: download file script dan masuk kan kat folder mt4/expert/scripts/ Folder,kemudian bila dah open position,pi skrip dan klik hiddenmytarget attach pair yg anda buka open position td,garis merah ada lah SL(stop loss) dan garis hijau adalah TP(take profit):D kalau nak ubah sl dan tp tu hanya klik [email protected] kali garis merah atau hijau dan tarik atau letak kan di mana anda kehendaki,broker takkan nampak pasal dah buta.:))

DOWNLOAD LINK 1:
Code:
http://downloads.ziddu.com/download/11889637/script_TP_SL_closeAll.rar.html/eng
DOWNLOAD LINK 2:
Code:
http://www.multiupload.com/YIE3FQV8CJ
DOWNLOAD LINK 3:
Code:
http://www.easy-share.com/1915847438/Hidemytarget.rar
EA Hidden TP & SL Here you goes ---> http://www.carigold.com/portal/forums/showthread.php?t=122189
credit to masta harimau_kumbang..

:)paid:)paid:)paid p:s/1 pair utk 1 hiddenmytarget,sila tgk kat atas grap mt4 contoh: Order - SELL 702099864 StopLoss - 1.5869 TakeProfit - 1.5719
 
Last edited:
Sponsored Post

xgorgon

Active Member
Joined
May 19, 2010
Messages
1,106
Reaction score
10
Points
25
masa OP tu x payah letak tp/sl ker..??
 

mtx_69

Super Active Member
Joined
Aug 9, 2009
Messages
8,190
Reaction score
1,406
Points
141
masa OP tu x payah letak tp/sl ker..??
waktu habis buka op tak yah letak sl & tp just pi script klick hiddenmytarget kemudian bro click 3-4kali line merah(sl)dan line hijau(tp)serta tarik line kat chart pair yg bro op td,tapi yg penting jgn off computer kalau tak script ni tak jalan.:)paid:)paid
 
Last edited:

azriusre

Active+ Member
Joined
Sep 27, 2008
Messages
4,076
Reaction score
9
Points
25
Tak leh download pun:-? kena register dulu ker dengan rapid share & multiupload tu:-?:-?:-?
 

today.trade

Fun Poster
Joined
May 10, 2010
Messages
244
Reaction score
2
Points
15
kira ni script utk auto closed la..ek..script ni bole handle reqoute ke?
 
Sponsored Post
Top
Log in Register