BTC USD 63,248.6 Gold USD 4,332.57
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Not Paying [SCAM] Goldhype.com - 150% after 7 Days

huhu.. yang bawah aku plak sape yang rase nak nego lagi pon bleh.. yang baru nak masuk nak letak semaximum ref comm pon takpe.. gwa flexible
papehal ym @ pm ler.. jgn belasah nego kat sini plak :-D kang tak pasal bro tokera sound aku lagi :p
 
bagus..bagus :D sekurang-kurangnya bolehlah jadi pengubat rindu tgk egold yg berlambak di dalam akaun egold aku :D
 
BioForge said:
bagus..bagus :D sekurang-kurangnya bolehlah jadi pengubat rindu tgk egold yg berlambak di dalam akaun egold aku :D


wahh mana dapat egold melambak :D
 
akupun dah lama tak melambakkan egold nie... tak sabar nak tunggu.. 7 hari bagaikan setahun lamanya .. esehh ehhehehe
 
berjuta maaf aku mintak kalo information aku ni x tepat atau mengguris hati kwn2 n sedara2ku kat thread ni. aku tertarik benar ngan hyip ni apalagi bila tgk bekas2 upline aku buat comeback dlm arena hyip niii kat sini...
aku dah register n baru jer nk invest tapi aku dapat trace ip yg hampir sama ngan hyip goldhype ni....

[-] IP Tracker Results for 69.46.26 (6)
www.superhyip.org 69.46.26.100 added 2006-07-13
fund230hyip.info 69.46.26.100 added 2006-07-23
creativehyip.org 69.46.26.100 added 2006-07-23
www.aladdinhyip.org 69.46.26.100 added 2006-07-24
profitsofhyip.com 69.46.26.100 added 2006-07-25
www.goldhype.com 69.46.26.101 added 2006-08-07

so, aku nk wait n see la dulu...
aku skali lg mintak maaf kalau ada sesape yg terasa dgn information aku ni...tak ada niat aku nk potong stim kwn2 yg sesama cari makan...kalau ia berguna...pakailah...kalau rasa tk berguna....abaikan...aku bukan pakar bab ni...lagipun ni hanya hampir sama ip,bkn 100% sama..kalau sama sekalipun maybe admin berlainan kan!!...GOOD LUCK !! ;)
 
alah biasalah tu hosting sama, lagipun mungkin dorang ni beli hosting kat tempat yg menawarkan pembayaran melalui egold kot. rasanya tak banyak hosting yg menawarkan pembayaran melalui egold. contohnya katzglobal hosting, banyak gak scammer pakai hosting katzglobal dulu2, tapi tak semua scammer.. tengok skrg, PS pun pakai katzglobal. bergantung ngan kejujuran admin itu sendiri.. harapler admin goldhype ni jujur pada kita semua :) aku nye investment tuh pun bknnya besar pun, tapi for me still besar gak..org tidak berada lah katakan ....
 
that a good info...tak payah minta maaf la...sekurang2nya skrg ni org boleh jaga2 sikit....dari tak bagi tahu..lagi naya kita org ni...jadi investor yg lain tu berhati2 la....berfikir secara bijak...
 
1 2006/08/03 $1.00 5 150.00% after 7 days active!
1 2006/08/07 $1.00 10 150.00% after 7 days purchasable

Bleh sesape terangkan tak apa beza active ngan purchasable.. takkan dier tulis boleh beli.. takkan maksud dier tak active lagi?? :? :? :? :? :? :?
 
zuljaalaa said:
1 2006/08/03 $1.00 5 150.00% after 7 days active!
1 2006/08/07 $1.00 10 150.00% after 7 days purchasable

Bleh sesape terangkan tak apa beza active ngan purchasable.. takkan dier tulis boleh beli.. takkan maksud dier tak active lagi?? :? :? :? :? :? :?
Hari tu aku kena gitu gak...
Lepas buy masih purchasable.. tp aku biar je..
Esok buka dah active.
Mungkin lambat active kot..
Aku pon tak paham gak..
;-) ;-)
 
Back
Top
Log in Register