"saya seorang usahawan"

CG Sponsors




aamaziz

Freshie
Joined
Dec 27, 2009
Messages
6
Reaction score
0
Points
3
salam..

Saya adalah salah seorang usahawan di shamelin. Dulu saya kerja sepenuh masa (makan gaji laa..)

setelah saya mencari2 peluang untuk kerja part time di internet..saya terrr jumpa satu iklan yang menarik minat saya untuk tahu lebih lanjut. Di pendekkan cerita..saya masuk jadi ahli..

Dalam masa tak sampai sebulan...saya tengok hasilnya mencurah curah macam air hujan..fuhhhh macam tak caya.

Dalam masa 3 bulan saya nekad untuk behenti kerja makan gaji..
Memang berbaloi-baloi..dan sekarang dah masuk bulan yang ke 6.
Boleh goyang kaki..pagi petang bawak anak bini jalan2...
Indahnya hidup ini...

Jadi saya mengajak anda semua tak kira tua muda kaya miskin kerajaan swasta..sertai kami di shamelin bina sdn. Bhd.

Memang berbaloi-baloi...
 
Sponsored Post

CG Robot

Legendary Member
Joined
Apr 23, 2008
Messages
11,756
Reaction score
12
Points
115
Selamat Datang ke CariGold Forum!

Hi aamaziz,

Salam sejahtera dan selamat datang kami diucapkan pada anda. Di harapkan anda dapat bersama-sama bekerjasama di dalam mematuhi segala peraturan forum yang telah ditetapkan.

Sebelum anda bermula untuk memulakan posting, anda WAJIB membaca peraturan forum DI SINI.

Anda juga digalakkan membaca Terms & Regulations forum DI SINI.

Sekiranya anda mempunyai apa-apa komen, cadangan ataupun aduan, sila hubungi kami terus DI SINI.

Kami mengucapkan semoga anda bergembira dan juga dapat menimba ilmu pengetahuan disamping memperolehi kawan baru sepanjang berada di sini.

:) SELAMAT BERFORUM! :)

----------------------------------------------------------------

Hi aamaziz,

Greetings & welcome aboard! We wish you could bring full cooperation in abiding the forum rules.

Before you make any post, you MUST read the forum rules HERE.

You're also advise to read our Terms & Regulations HERE.

If you have any comments, suggestions & complaints, kindly do directly contact us HERE.

We wish you will be happy, get a lot of informations and also friends while you're in here.

:) HAPPY POSTING! :)
 

theBLOGGERboy

Super Active Member
Joined
Aug 21, 2009
Messages
7,437
Reaction score
30
Points
70
welcome to da cg....

hope sukses on ur's biz....
 

BlueDream

Legendary Member
Joined
Apr 11, 2007
Messages
12,909
Reaction score
59
Points
120
salam..

Saya adalah salah seorang usahawan di shamelin. Dulu saya kerja sepenuh masa (makan gaji laa..)

setelah saya mencari2 peluang untuk kerja part time di internet..saya terrr jumpa satu iklan yang menarik minat saya untuk tahu lebih lanjut. Di pendekkan cerita..saya masuk jadi ahli..

Dalam masa tak sampai sebulan...saya tengok hasilnya mencurah curah macam air hujan..fuhhhh macam tak caya.

Dalam masa 3 bulan saya nekad untuk behenti kerja makan gaji..
Memang berbaloi-baloi..dan sekarang dah masuk bulan yang ke 6.
Boleh goyang kaki..pagi petang bawak anak bini jalan2...
Indahnya hidup ini...

Jadi saya mengajak anda semua tak kira tua muda kaya miskin kerajaan swasta..sertai kami di shamelin bina sdn. Bhd.

Memang berbaloi-baloi...
income bulanan lepas 3 bulan berapa?
 

zkry

Super Active Member
Platinum Member
Joined
May 12, 2007
Messages
6,718
Reaction score
109
Points
78
Selamat datang ke CariGold...:)cgrock:)cgrock
& selamat meniaga
 

persada

Account locked as requested by owner
Joined
Jul 16, 2009
Messages
4,776
Reaction score
54
Points
35
ha bper......
 

astrowan

CG Top Poster Club
Joined
Aug 26, 2009
Messages
22,317
Reaction score
249
Points
128
ayat skema tt ni.........

duitmasuk mencurah2...tak tahan ayat tu...........
 

zerotech

Super Active Member
Joined
Mar 3, 2009
Messages
9,284
Reaction score
106
Points
73
salam..

Saya adalah salah seorang usahawan di shamelin. Dulu saya kerja sepenuh masa (makan gaji laa..)

setelah saya mencari2 peluang untuk kerja part time di internet..saya terrr jumpa satu iklan yang menarik minat saya untuk tahu lebih lanjut. Di pendekkan cerita..saya masuk jadi ahli..

Dalam masa tak sampai sebulan...saya tengok hasilnya mencurah curah macam air hujan..fuhhhh macam tak caya.

Dalam masa 3 bulan saya nekad untuk behenti kerja makan gaji..
Memang berbaloi-baloi..dan sekarang dah masuk bulan yang ke 6.
Boleh goyang kaki..pagi petang bawak anak bini jalan2...
Indahnya hidup ini...

Jadi saya mengajak anda semua tak kira tua muda kaya miskin kerajaan swasta..sertai kami di shamelin bina sdn. Bhd.

Memang berbaloi-baloi...
aku pelih betul..
kenapa ayat tu selalu sangat di jaja :-?
anyway selamat datang ke carigold n good luck bro
 
Sponsored Post
Top
Log in Register