To Sell Saya nak cari broadband celcom kontrak

CG Sponsors




haikal

Fun Poster
Joined
Jan 18, 2008
Messages
337
Reaction score
0
Points
10
saya bajet kurang.jadi saya harap saya dapat cari yang kontrak.mana nak cari.tlg ye.time kasih
 
Sponsored Post

WnB

Super Active Member
Joined
Dec 30, 2007
Messages
8,285
Reaction score
112
Points
83
kenapa nak kontrak? kenapa tak nak yg tak ada kontrak?? macam bawah nie..

cari modem sendiri.. RM 280 - RM 350, bergantung pada model. subscribe celcom broadband utk rege RM68/bulan.. so utk 1st bln kena RM 4++.

rasa2 ada sebulan tu tak nak pakai, call celcom minta suspend sementara.... dah ok baru minta minta on balik... masa suspend nanti celcom tak kenakan charge... kalau dia terminate sebab kita tak bayar pun, hari2 yg dia potong tu tak ada charge..
 

WnB

Super Active Member
Joined
Dec 30, 2007
Messages
8,285
Reaction score
112
Points
83
kalu nak contrak gak... g kat celcom centre jer..... ada rezeki, dapat laaa...
 

kiemiftah

Fun Poster
Joined
Aug 3, 2008
Messages
591
Reaction score
27
Points
20
Betul2....rugi byk lagi kalau pakai contract !! boleh beli huawei E220, yg kawan kita jual..harga murah tuh RM288...sama dengan yg celcom bagi jer...
 

taikunx

Active Member
Joined
Dec 21, 2007
Messages
1,395
Reaction score
9
Points
25
Line Celcom/Maxis broadband lom stabil lagi wat maSA sekarang ni..jgn anda tertipu ngan iklan yang gempak ajer lebih,qualiti lom lagi ke tahap sepatutnya, mungkin dalam tempoh 2-3 tahun lagi baru ok, sesiapa yang dah langgan tahan ajerlah ngan masalah yg anda hadapi, kalau tak puas hati lapor kat, www.skmm.gov.my, pergi di ruangan"For the Consumer' terima kasih
 

AlchemisT

Permanently Banned - , Newbie hacker password stea
Joined
Feb 19, 2008
Messages
11,718
Reaction score
328
Points
131
Line Celcom/Maxis broadband lom stabil lagi wat maSA sekarang ni..jgn anda tertipu ngan iklan yang gempak ajer lebih,qualiti lom lagi ke tahap sepatutnya, mungkin dalam tempoh 2-3 tahun lagi baru ok, sesiapa yang dah langgan tahan ajerlah ngan masalah yg anda hadapi, kalau tak puas hati lapor kat, www.skmm.gov.my, pergi di ruangan"For the Consumer' terima kasih
ok jer aku pakai..takder mslh?????
 

AlchemisT

Permanently Banned - , Newbie hacker password stea
Joined
Feb 19, 2008
Messages
11,718
Reaction score
328
Points
131
mybe...tp kdg2 ok..kdg2 ada gak masalah...mgikut tempat dan masa..
aku pakai bole dikata 10 jam selama 7 hari..ok jer..area skudai jb...
 

kiemiftah

Fun Poster
Joined
Aug 3, 2008
Messages
591
Reaction score
27
Points
20
aku pakai bole dikata 10 jam selama 7 hari..ok jer..area skudai jb...

alhamdulillah...awak dpt yg terbaik kat situ kut..

saya pun time OK..mmg OK sgt...time teruk, xde la smp teruk sgt..boleh guna, tp slower than usual..:-?
 
Sponsored Post
Top
Log in Register