BTC USD 59,149.6 Gold USD 1,801.98
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Sarang burung walid

swarvoski

Fun Poster
Joined
Nov 9, 2010
Messages
112
Reaction score
0
Points
10
erm ade sesiape buat bisnes ni tak... camne nak mulakan bisnes ni...n mane korg dpt buyer
 
Sponsored Post

jetta

Fun Poster
Joined
Oct 4, 2007
Messages
518
Reaction score
2
Points
15
dgr cerita nak buat rumah burung ni dalam lingkungan RM300k... dan sarang burung dari Malaysia mmg top, ada class...
dengar cerita orang la...
 

mrlan09

Legendary Member
Joined
Nov 10, 2009
Messages
10,661
Reaction score
183
Points
923
tt duk kat mana...kalu betul2 nak wat bis ni boleh pm aku no phone nanti aku kontek,....
 

nusuk

Active Member
Joined
Jan 29, 2008
Messages
1,199
Reaction score
9
Points
25
betul ke 1kg clean sarang burung walit ni sampai 12K?
 

joerzoe

Fun Poster
Joined
Feb 24, 2007
Messages
491
Reaction score
2
Points
15
sekarang ni ramai yang sewa shop lot semata-mata nak wat sarang burung walit.yang ni lebih menjimatkan dari wat bangunan 300k.
 

wakil

Active Member
Joined
Apr 14, 2008
Messages
1,568
Reaction score
31
Points
30
sekarang ni ramai yang sewa shop lot semata-mata nak wat sarang burung walit.yang ni lebih menjimatkan dari wat bangunan 300k.

btol bro....
tp kn tgk tmpt ak...
kang kkdg pbt dok sebok nk kaco jer....
da best way buat kt tnh pertanian...
tp lau ati kering blasah jer kt shop lot...
sp da tnh sawah cun r buat....
setingkat pn ble buat....
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register