Saper ada guna EA ni?

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.16869
USD / JPY
104.470
GBP / USD
1.29346
USD / CHF
0.91453
USD / CAD
1.32984
EUR / JPY
122.093
AUD / USD
0.70504

CG Sponsors




CoreDuo

Active Member
Joined
Apr 13, 2007
Messages
1,632
Reaction score
307
Points
41
Nak tanya geng CG..saper ada guna/beli EA ni? Camana performance?
Code:
http://www.idexpertadvisor.com/En/index.php
Top commercial EA :
Code:
http://www.tradingsystemforex.com/top-commercial-expert-advisors.htm
Datang dari seberang jer...:)

Satu lagi...saper ada ea free yg top 10 dlm list ni tolong la share ye :)cgrock
Code:
http://www.tradingsystemforex.com/top-free-expert-advisors.htm
Mintak maaf kalau semua yg aku tanya ni dah pernah di diskas di CG
Thanks :D
 
Last edited:
Sponsored Post

MAIDIN

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Feb 21, 2008
Messages
8,164
Reaction score
446
Points
81
takde sape yg pernah test Top Profit ke ?
 

CoreDuo

Active Member
Joined
Apr 13, 2007
Messages
1,632
Reaction score
307
Points
41
Kat dalam ni semua ea free jerr tapi kalau nak sedut dari website tu kena bayor member fee la plak. 99usd setahun #:-S
Code:
http://www.tradingsystemforex.com/top-free-expert-advisors.htm
Aku harap ada la member CG share yg top 10 tu.. :D:)cgrock
 

lonelytrader

Fun Poster
Joined
Oct 20, 2008
Messages
233
Reaction score
72
Points
20
Kat dalam ni semua ea free jerr tapi kalau nak sedut dari website tu kena bayor member fee la plak. 99usd setahun #:-S
Code:
http://www.tradingsystemforex.com/top-free-expert-advisors.htm
Aku harap ada la member CG share yg top 10 tu.. :D:)cgrock
bro ko buat la pool kalo bro buat pool kasi booking 1 space utk aku ye ...nnt ape2 pm aku
 

CoreDuo

Active Member
Joined
Apr 13, 2007
Messages
1,632
Reaction score
307
Points
41
bro ko buat la pool kalo bro buat pool kasi booking 1 space utk aku ye ...nnt ape2 pm aku
oo nak buat camana tu? 99usd tu utk jadi members website si Funyoo tu bukan nak beli ea.
Takpe...ea yg aku nak tu suma ea free jer. Tak tau kat mana nak carik lubang lain :D
 

abu85

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
May 31, 2008
Messages
30,147
Reaction score
453
Points
131
hambo sodut yer
 

lonelytrader

Fun Poster
Joined
Oct 20, 2008
Messages
233
Reaction score
72
Points
20
oo nak buat camana tu? 99usd tu utk jadi members website si Funyoo tu bukan nak beli ea.
Takpe...ea yg aku nak tu suma ea free jer. Tak tau kat mana nak carik lubang lain :D
#:-S...xpe mungkin ade member cg ade cr jln utk dpt kan ea dlm list tu so far aku ade tu je ....kalo aku ade lg aku post kat cini ....

P/S; so kalo otai cg yg ade ea dlm list top 10 2 tlg share kan SHAREING IS CARING ma :)cgrock
 
Sponsored Post
Top
Log in Register