BTC USD 20,714.2 Gold USD 1,822.72
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Sape2 yg boleh buat invoice palsu ?

chipan_clothing

Fun Poster
Messages
907
Joined
Dec 19, 2008
Messages
907
Reaction score
1
Points
15
Saya nk mintak tolong sape2 yg kenal kawan2 yg keje kt kedai komputer...nk mintak buatkan satu invoice palsu...aku nk claim duit laptop aku tapi invoice hilang entah kemana...:(:)(:)((

kalo nak charge rm10-20 x de hal...:)paid:)paid

tolong yer sape2...~X(~X(
 
Sponsored Post

zerovirus

CG Super Hardcore Club
gemgemgem
Messages
182,237
Paid Membership
Joined
Jan 25, 2009
Messages
182,237
Reaction score
109
Points
1,023
Saya nk mintak tolong sape2 yg kenal kawan2 yg keje kt kedai komputer...nk mintak buatkan satu invoice palsu...aku nk claim duit laptop aku tapi invoice hilang entah kemana...:(:)(:)((

kalo nak charge rm10-20 x de hal...:)paid:)paid

tolong yer sape2...~X(~X(

hahaha ... :-? mcm mana nak tolong pun tak tau ...
 

chipan_clothing

Fun Poster
Messages
907
Joined
Dec 19, 2008
Messages
907
Reaction score
1
Points
15
x de ke member2 yg keje kedai komputer...juz buat invoice + cop...pastu pos...saya bayar...
 

GoldFinger

Active Member
Messages
1,814
Joined
Jan 27, 2008
Messages
1,814
Reaction score
6
Points
25
Saya nk mintak tolong sape2 yg kenal kawan2 yg keje kt kedai komputer...nk mintak buatkan satu invoice palsu...aku nk claim duit laptop aku tapi invoice hilang entah kemana...:(:)(:)((

kalo nak charge rm10-20 x de hal...:)paid:)paid

tolong yer sape2...~X(~X(

Jangan buat kerja x betul , pergi aja semula ke kedai yang ko beli dan mintak baru. back dated .
 

Mata_Pena

Forum Troll, Multiple ID Cricket
gem
Messages
5,397
Joined
Oct 22, 2008
Messages
5,397
Reaction score
1,864
Points
141
hik hik hik
 
Last edited:

mesir

Active+ Member
Messages
3,939
Joined
Oct 16, 2008
Messages
3,939
Reaction score
55
Points
35
Hehehe.. betol tu TT, better pergi balik kedai tu, mintak copy invoice tu.. sure depa xde mslh utk kasiknya.. Itu kan lebih baek..

Ke TT dpt laptop tu dari mane? Heeeee~ sori gurau jek TT... :D:D
 

habiburrahman

Super Active Member
Messages
7,016
Joined
Feb 1, 2009
Messages
7,016
Reaction score
195
Points
78
Boleh kena 20 Tahun Penjara ni..RASUAH dan PECAH AMANAH
 

chipan_clothing

Fun Poster
Messages
907
Joined
Dec 19, 2008
Messages
907
Reaction score
1
Points
15
dah beli laptop nie lebih 1.5 tahun...leh mntk lagi ea???

cerita die cmni...aku masuk U time foundation...tapi laptop leh claim bile dah masuk degree...sape cakap aku curi laptop tu?? x baik tuduh2 time bulan puasa nie...

ok bro2 sekelian...sy pegi try mntk kt kdai sy beli...kalo die igt lagi ler....

thanx CG!
amat membantu...
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register