sape kat CG ni main golf ?

CG Sponsors




ali.kimia007

Active Member
Joined
Dec 16, 2007
Messages
1,310
Reaction score
26
Points
30
salam semua..ade tak member2 kat CG ni yg main golf? kalau ade aku nak jual bola golf second hand murah2, aku bole supply 3000 bijik sebulan. utk proshop , driving range dan main sendiri. :)
 
Sponsored Post

Quantum Success

Super Active Member
Joined
Oct 5, 2009
Messages
6,000
Reaction score
56
Points
80
aku tolong bump tuk TT..
aku pun men golf jugak..:D
tapi lom nak beli 3000 biji lagi :D
 

wanshazwan

Freshie
Joined
Aug 17, 2010
Messages
18
Reaction score
0
Points
3
minimum order baper..??

aku sebenarnya ada buat jual beli brg golf..amik used golf equipment dr US and resell di Msia...
 

IQmat

Fun Poster
Joined
Jul 26, 2010
Messages
348
Reaction score
0
Points
10
kalau aku nak 100 biji boleh tak tuan umah .
berapa duit sebiji . aku nak buat tebas kat belakang umah.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register