Wanted Sape Ade Jual Kaspersky Antivirus?

CG Sponsors




Felix23

Active Member
Joined
Mar 23, 2008
Messages
1,605
Reaction score
23
Points
25
Hello geng CG,

Aku tgh carik sape2 yang jual KAV (Kaspersky AntiVirus) - Single User utk 1 year. Netbuk aku ni kesian da kena attack trojan.. sblom ni aku ade jmpe dlm rate RM15 - RM23. ade sape2 leh offer? :)
 
Sponsored Post

fredo

Super Active Member
Joined
Nov 17, 2007
Messages
5,373
Reaction score
98
Points
80
ya lah...
aku pun nak tumpang secawan sama tt,
key kav satuuuk...!!!
time belum due date ramai lak yg juai...
bila nak jer batang e-dung pun tak nampak...
 

Felix23

Active Member
Joined
Mar 23, 2008
Messages
1,605
Reaction score
23
Points
25
aiyo. buyer ade...seller plak xde..aduih..virus ade.. antivirus plak xde.. lg la aduih..
 

Jeb

CG Top Poster Club
Joined
Jan 2, 2007
Messages
39,505
Reaction score
124
Points
123
aku pun duk kne trojan da...nak carik gak AV ni..
 

Felix23

Active Member
Joined
Mar 23, 2008
Messages
1,605
Reaction score
23
Points
25
da ade 3 ready buyer.. seller coming in pleashh~
 

smoulder88

Active Member
Joined
Feb 25, 2010
Messages
1,738
Reaction score
8
Points
25
kalo murah bole dpt aku pon nak,aku pny kaspersky internet security da expired dah..hu3 mls plak nk g pc fair..hu3
 

Bro_Izantie

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Mar 15, 2009
Messages
17,073
Reaction score
927
Points
161
kat mudah ramai yg jual....pakai kod ke apa ntah....
 

waktong

Super Active Member
Joined
Jan 26, 2007
Messages
7,522
Reaction score
97
Points
80
pm aku....aku leh kasi tau...kat cg x leh jual kis dah tow...
 

fredo

Super Active Member
Joined
Nov 17, 2007
Messages
5,373
Reaction score
98
Points
80
aku dah tahu dan baru teringat, mengapa tokei2 antivirus hilang
dan senyap menjak 2 menjak ni...#:-S:-?
cos,,,......ini produk terlarang la beb.:)):)):))
ini macam kena gali lobang bawah tanah ni...:))
 
Sponsored Post
Top
Log in Register