To Sell Sapa nak urut? Berehat 6 bulan

Recommended Brokers


antu air

Active+ Member
Joined
Feb 27, 2012
Messages
3,197
Reaction score
7
Points
25
salam warga cgrian

ada sesapa nak urut?
urut yang betul-betul punyalah
bukan main-main naa.. :))

siapa yang boleh di urut?

1- bayi 6 bulan ke atas
2- lelaki dan wanita (saya pro)

waktu yang sesuai?

1- seawal 6 pagi hingga 8
2- 6 petang hingga 12 tghmalam

coverage area?

klang valley
bermula dari gombak bawa ke cheras
sg buloh hingga puchong
putrajaya ke banting
shah alam ke klang

Siang - InCall
Malam - OutCall





antu air -> 013 5867397

sebelum membuat tempahan mengurut
sila rujuk jadual di 3 muka surat terakhir



lokasi? dont worry, saya ke tempat anda.

jenis urutan?

hilangkan sakit badan

seliuh

lumpuh

kerap kencing

angin

lemah jantung

sakit kepala

tersalah bantal/ sakit urat leher
(orang katalah)

lutut

pinggang

refleksologi

bekam

demam

susah tidur malam

SLIPDISC


dan banyak lagilah.. :D

berapa kos?
urut seluruh badan/sesi = bermula dari rm50
urut babybird/sesi = bermula dari rm70
rawatan babybird/lifetime = call for best price.. :)
refleksologi/sesi = rm40
bekam darah/sesi = rm70 maksimum 24 cup.
lain lain = boleh diskuss

kepakaran?
masalah lelaki & wanita.. :))

pengalaman?
lebih kurang 15tahun.

kat mana belajar?

di kelantan, terengganu, pahang,
melaka, johor dan indonesia.. dengan orang tua-tua lah..
bukan ada kelas formal pun..

silakan buat tempahan,
saja nak jumpa pelanggan/kawan baru.. :))

nak buat appointment kat no ni 019 3982600
mari mari kita mengurut.. :D


p/s extra services?
ada.. biasa lepas urut saya patah-patahkan, lipat-lipatkan
batang tubuh.. :eek:




TT baru je balik dari rumah aku... hilang sakit kepala aku... sebelum nie 3 hari aku tahan sakit kepala... servis TT mmg terbaik...
sukur alhamdulillah...


Salam orang-orang kampung CG...
semalam aku diurut oleh TT...

nak cakap camaner errkkk:-?
hmmm..Tidak Terkata...
Servis TT memang terbaik...
salute sama TT....

sakit lutut dan kebas kaki terus hilang
pagi ni bangun tido dah macam tak pernah sakit..

sakit otot dan sengal-sengal badan
hemm..alhamdulillah

pendek kata
pagi ni aku rasa sungguh segar bugar
dah lama tak rasa macam ni

dan yang paling best
aku tak ada rasa sakit-sakit urat
sebagaimana lazimnya selepas berurut

hu..hu... tangan TT ni...
Lembut tapi keras, keras tapi lembut
memang best...ini urutan orang berilmu
5 bintang untuk servis terbaik TT..:D:)cgrock

Nak begi Testimoni skit...:D


Dah try dah urut semalam terima kasih
Pagi ni bangun memang lega skit..

Dah banyak tempat urut pergi ada yang lanyak
urut tulang jer...bro ni main saraf jer

Brader ni memang sempoi banyak experiance
sambil urut sambil citer...

recommeded...:)cgrock

p/s : Nanti saya follow up lagi :D

tt br je balik, dalam kul 3.30am tadi :D
fuh #:-S segar badan. rasa x ngantuk pun kena pukulan tt :D
rasa letih2 kat bahagian peha ngan betis pun hilang :p
thanks tt, sekapal kita rupanya :">
fuhh..lega sudah..alhamdulillah...br lps urut ngan tt..mmg terbaik...on time...next time nk amik servis tt lg...hahaha...thanx tt...
Alhamdulillah...br lps urut ngan tt ari isnin lepas..mmg terbaik...next time nk amik servis tt lg...bkn shj urut tp tt juga berkongsi byk perkara tentang kesihatan......

tt baru je blik dr umah aku...huhuhu best wooo...xpenah2 aku keluar angin mcm ni...abis je urut 4-5 kali terbuang angin...huhuhuh lega je rasa...pasni lih try lagi kot...

Best giler urut ngan u tt, xth nk ckp cmne. Susah nk huraikan:D
Tuan antu air. . Thanx tlg ngurut saye. Full body package + urutan batin. . Tuan antu air seorg tukang urut yg menepati mase walaupun ujan lebat. Banyak ckp sampai x sedar dh dkt 3 jam. Urutan yg melegekan n best. Tgk laa hasil nye camne nnt.. Nk mkn nasik lmak, dtg laa. Tp free satu session laa. Haha.

tq TT..mmg servis terbaek..
janji kol 8.30 tp dh smpi lg awl dr dijangkakan..
aku lak risau tkt TT xsmpi2.. :)):))
nti ade mase, aku calling2 lg..
:)paid:)paid

Testimonial,badan gua dah disentuh oleh Antu Air...hahaha,lembut je urutannya siap bekam...settle je badan rasa ringan...pastu tengahari ngantuk sikit tido,,bangun segar huhuh ini yg aku nak

Haha.
Maaf nah TT, dtg awal, x prasan plak.
Tdo lewat tgk bola.

Ok, konklusinya TT urut mmg the best.
Habis je, nangis2 dah aku ni.
Nangis sodap bdn namanya.

TT mmg byk ilmu utk dkongsi and byk tips jugak utk follow.
Nais.
Rs nak lagi.
Next time nak bekam dgn refleksologi plak.
Hahaa, next lg kuku bird.
Haha.
lupa nak bagi testimoni:

hari tu urut+bekam..memang banyak angin..
bro antu air urut ikut ketahana kita..
kalau tekan sikit dah sakit buat slow2la..
kalau tekan kuat pun tak rasa lagi bro guna stemroll..
lenyek sampai lunyai..haha
apa pun tq bro..
segala keSELULITan yang dihamparkan harap dilupakan..:))


nk menyelit juga bg testimoni....

pg td ngurut dgn berbekam dgn tt
tt smpai awl o dr wktu yang sepatutnya walaupn mlm td tdo kul 330..powerr tt
bab urut trbaik...lemah gemalai je tgn..tp bisa dia..terasa o...
mklumla da tempat sakit kan...hehe
pape pn kepada warga cg lain cepat2 sibukkan tt...
biar hidup dia xkeruan sebab cg...hehe..
best tt..
trrbaikkk...nk repeat ni..:)
tenkiu TT atas servis yg memuaskan ......:)paid
risau gak sbb ptg td hujan tp saja x call TT sbb yakin dia akan sampai ....... dan mmg sharp dia sampai as per scheduled ......:)paid
hrp sudi lagi dtg umah lps ni ...... sbb x sabar dah nak wat next booking ni ...... :D:)):))

:)paid :)cgrock :)paid
Terbaik la TT.. mlm tadi ngurut dgn TT.. pandai cari urat.. senak2 sedap.. haha.. next time nak booking lagi...

Terbaik!!...antu air datang menyerang ke rumah aku lewat malam...takutttttttttttttt....dekat 3 jam urut...tu baru satu sessi...kalau gua mintak dua tiga sesi lagi...antu tak balik umah..:)cgrock:)cgrock:)cgrock... main urat katanya.. sedap...best...
Hahaha sib baik tak jadi tiger show malam tadi

kena pulak teknik rahsia + pelik dr tuan antu air

memang menggerunkan org yg tengok :)):)):))

TT memang terbaik & Tip Top

salam.. tq TT a.k.a antu air.. lega dah sbb tangan kanan kembali berfungsi seperti biase.. kaki pon dah ok. next time full body plak... terbaik ;)

ni nak bagi testi sikit
tt baru balik dari rumah aku.dah pekena dgn tgn tt mmg terbaiklah
tt main slow je tapi mendalam rasa dia.tgn aku sebelum ni tak boleh gerak sgt sbb terjatuh dah boleh siap patah2kan.mmg lega gilerlah

Sori boss...lupa nak bagi testimoni.
Hari tu TT datang rumah aku urut satu badan...TT punya urutan, perrgh..sangat puas hati....Bangun pagi esoknya, bini dah tak marah-marah sebab senang bangun...Terasa ringan badan. Kalau tak mau 5, 6 kali dikejut baru bangun.....Tangan aku yang terseliuh dah dua bulan tak baik-baik sebab kena hantak masa belajar silat hari tu...dapat kat TT, tak sampai 10 minit urut..hilang terus sakitnya sampai sekarang....Next time nak panggil lagi dan nak jadi Regular Customer.

terbaek TT ...... :)paid
w'pun TT terlibat accident & mengalami kecederaan, tp tetap sampai spt waktu yg dijanjikan ...... dia punya injury nnt dia repair sendri katanya #:-S:D .....
Alhamdulillah, blkg sy pun dah lega ..... :)cgrock :)paid

alhamdulillah.. selesai sudah sesi wrestling dgn bro antu air.. nun jauh dtg dr shah alam. maceh bangat bro..

servis tip top.. belikat terus cun.. hope leh berjuang dgn baik mlm ni.. looking forward for monthly service, insyaAllah :)cgrock

bro antu air mmg best..
selepas smlm kene servis,tadi bangun tdo pon lambat g keje hehe..
terbaik bro.. InsyaAllah nak try lagi servis bro..nanti saya konpemkan bila
***cgrian wanita ni***

hihi tq to tt..sakit bahu sy makin kurang..

berbekam pun best..nanti nak repeat lg ye..:">

rugi sapa yg xjmp antu air yg ensem kacak bergaya ni (jgn lupa diskaun ye) hihi...

like..like..like..:">:">

alhamdulillah...mlm td dah berurut dgn tt. serbis dan bekam mmg terbaik..pagi2 bgn sahur badan ringan je, cuma pasni ni nk request minyak panas bole? hehe lain kali nak panggil tt nak urutkan anak byk angin. :)) :)cgrock

aku dah servis dgn tt smalam, wlaupun tu 1st time aku mengurut+berbekam, tp tgk dr gaya tt mmg aku yakin la tt ni mmg pro punya org, badan pun rasa lg relax dan ringan lepas kena urut + bekam, biasa kalo join meeting kat tempat keja slalu tak blh celik mata aku sbb mengantuk gila, tp pagi td rasa lg fokus la plak hehehe, ni screenshot blakang aku lepas kena bekam dgn tt smalam:



Servis terbaik... :)cgrock
Dr putra heigts :D
tiada apa yg boleh diucapkan selain ribuan terima kasih di atas sesi urutan :)
moga boleh service sebln sekali lps ni :)

TERIMA KASIH kepada Tuan Antu Air kerana bleh dtg ke Seremban tempoh hari.

1. saya berpuas hati atas perkhidmatan tuan. ada perubahan+kesannya.:)cgrock:D

2. terima kasih kerana sanggup datang dr jauh w/pon hanya saya SORANG je kastemer tuan. yg paling penting tuan datang tepat pada waktunya. itu saya tabik spring 18 kali!!:)cgrock:)paid

3. insyaAllah saya nak berbekam & urut 1 badan lagi dgn tuan, nnt saya kompemkan tarikhnya (tahun depan lor)... errr! sanggup ke lg dtg Seremban?:D

4. satu lg tuan, tolong pm balik apa bacaan yg tuan dok bisik tu ari. bukan lupa, tp macam salah baca jee...ekekekekkekekeke
nnt pm yee...

5. sekali lg, terima kasih banyak tuan atas perkhidmatan & khidmat nasihat plus sesi regangan rahsia tu..hehehe....yg lebih anggap hadiah drpd saya & yg kurang mohon dihalalkan. teh O limau je yg tuan sudi, apakan daya...hehehe :eek::eek::)cgrock:)paid
Alhamdulillah dah dpt khidmat dari antu air yg handsome dan mmg terbaik "rare" nak jumpa tukang urut macam ni..hope lepas ni dpt urut lagi..confirm tak cari org lain.
terima kasih overhaul urat saraf saya..5 bintang utk bro antu air.

pergh... memang best la tuan urut....nanti klau abah sy nak... sy contact lagi...
Testi ------ baru urut sakit pinggang/ (sakitnya menangkap satu badan) ptg td dgn bro antu air ni, 5 star problem solve!!!

2-3 minggu lagi urut badan ya bro...hehe
haha..baru lepas ngurut...sedap skit badan..rugi sapa tak ngetes..next time nak cuba bekam pulak...
Aku dh beberapa kali urut dgn TT

dh jadi tempat lepak umah bujang aku ni :))

takpe leh rekomen kat kawan2 yg nak urut

UP utk TT :)paid
nk bg testi tok abg antu air

terbaik la bang,kaki sy da ok sket..bangun pg td juz skt sket2 p boley layan lg..
insyaallah sy nk wat follow up lg nt siap full body yup
sy book awl bley? 18hb ni mlm.:D:D
Tq TT urut malam td & minta maaf sgt2 sbb tk sempat nk hidang air. Ada pulak sipolan nk berjumpa. Ni pun baru sampai rumah. Apa2 pun servis TT mmg terbaek. Badan yg selama ni sakit2/lenguh2 dah terasa ringan. Alhamdulillah. :)paid
all ham du lillah
wan abd malek telah pun mendapat servis
drpd TT. memang x d nafikan seorang yg
punchual dah terpacak seperti yg d janjikan
terbaik dr TT urutan yg ade full skill
dan yg pasti encemmmm wo
terima kasih tuan antu air
:)cgrock:)paid
alhamdulillah.... dh diserbiskan diri oleh TT pagi smlm

rasa ringan2 dh bade kawe. terima kasih boh :D
kene urut ngn TT semalam..memang terbaik...!dtg tepat pada waktunye..sedar2 dah sampai...mmg tiptop ar..!
nak bagi testimonial kat bro antuair...
tt mmg ada skill dan teknik...
serta berpengetahuan luas serba serbi dlm penjagaan tubuh badan serta keperluan saraf...
servis mmg berbaloi2 terutamanya orang mcm saya yg dah bertahun menderita sakit badan kesan lama.... badan rasa ringan wlaupun urut waktu tengahhari
InsyaAllah nak repeat lg next month....
dah berurut n bekam ngan TT..lega ckit sengal2 kat tulang skapula..:))..nanti nk kena repeat lg..bg buang semua angin lama..:)cgrock
Hari ahad malam lepas dah dapat urutan dari TT...mmg mantap...InsyaAllah akan ikut saranan utk berurut lagi dlm masa terdekat...

p/s banyak kentut keluar lps diurut...huhhuhuhu



tqvm tt coz dtg tepat pada waktunya.. utk urut ayah saya.... insyaAllah.. esok pagi ada 1 lagi sesi dgn tt utk urut ayah saya.. so far, ayah saya amat berpuas hati dgn rawatn yg diberikan..... abag ipar saya juga berpuas hati dgn urutan tt....

:)cgrock
memang ramai rekomen urut dgn TT nie,personally teman pun pernah urut sekali dgn TT so far memang ok, teman biasa gi urut setiap bulan kat Johor, dah kenal ramai tukang urut yg handal2 nie,TT salah seorg yg masuk list, x ramai yg boleh cr urat mcm TT buat,kat Jb teman jumpa 2 org saje setakat nie
Pergh..baru pas kena sebat ngan sifu antu air.syok siotttt
Alhamdulillah...mlm smlm diurut oleh tt..rase segar skit bgn pagi td..servis terbaik..janji pkl 11 mlm.skali 10.30 dh smpi:)cgrock
lek lu..sap kok lu..lyn jdt kene gulai dgn kltn:)):))
insha Allah ade rezki nk urut dgn bekam plak:)cgrock
buat bro antu air ..... I word just i can say .... AWSOME .... that all ... ni pun tgh layan mata ni ... ngantuk ..rasa feel semalam tak habis lagi ... tapi 2 perkara tu ... pg ni je dah ada improvement ...




salam semua
dah lunch?

nak bagi info sikit bab kesihatan ni
err.. pasal penyakit berkaitan dengan angin nih..

apa itu penyakit angin?

ini membawa kita kepada kisah zaman nabi sulaiman
dimana waktu itu nabi sulaiman sendiri takut kepada
1 jin yang bernama rihul ahmar
jin ni kira taiko bagi segala penyakit yang berkaitan
dengan penyakit angin

ada riwayat cucu nabi muhamad sendiri pernah kena
penyakit ni, tapi jibril datang menkhabarkan wahyu
suruh amal doa menghalau rihul akhmar ni..
wallahu a'lam.

antara punya badan mudah masuk angin ialah

1 waktu makan tak menentu
2 perut di biar kosong terlalu lama
3 nak kena urut la tu.. :))

akibat dari masalah badan atau urat saraf banyak angin
adalah seperti contoh

1 suhu badan tak seimbang, rasa panas je kat dalam badan
2 kalau banyak sangat rasa nak muntah
3 jadi sakit pada anggota tertentu
4 ada bahagian tubuh akan rasa kebas atau sengal
terutama waktu bangun tidur
5 sakit kepala
6 darah tinggi
7 final stage.. stroke

bukan bermaksud nak takutkan sesapa
tapi ni hasil dari peerhatian dan pengalaman
sebagai pak urut aje

jangan percaya sangat ya

solution?

1 buat senaman hari-hari
2 urut
3 urut jugak.. :eek:
meh mengurut.
salam semua,
sehat? dah mamam? :))

info kesihatan hari ini

kenapa kita kena minum sekurang kurangnya 12 gelas air
masak sehari?

sebab buah pinggang kita nak buat proses cuci darah
dan sistem perkumuhan dengan efisen..cewah.. :))

jadi minum la air masak atau mineral dalam kuantiti yang
banyak, jangan takut sebab asyik nak terkencing.

minum banyak asyik gi toilet tu normal bagi
orang yang kurang aktif.
lagi 1 takkan gemuk nya kalau minum air masak atau mineral banyak2 ni.. :))

salam semua
baru balik dari bertugas.. :D

tip kesihatan hari ni
peri penting pengambilan makanan berkhasiat

sebelum tu, persoalan
mengapa yahudi ni bijak sangat?

selain anugerah, sebenarnya ianya bergantung pada asas
pemakanan dan pembelajaran

bab makan kita cerita

antara menu wajib yang mesti ada
dalam setiap hidangan mereka
adalah salad, buahan dan kacang

jadi
bagi kita yang nak jadi bijak
makanlah salad sayuran, buahan dan
segala tok nenek kacang.. :D

bagi ibu mengandung sangatla bagus nyer.. :)

kita ambik yang baik..
sekian terima kasih.
salam warga cg
kita ke udara lagi.. :)

apa khabar semua?
semuga sihat wal afiat
dan yang penting senyum sokmo.. :D

tips kesihatan hari ini.

bagaimana nak ilangkan stress
dengan hampir serta merta

senang je sebenarnya

dalam keadaan stress tu
perkara pertama anda perlu lakukan adalah
mempunyai kesedaran atau kawalan diri

step kedua
pejam mata
step ke 3 istigfar 3x bagi orang islam
bagi bukan islam just relax your mind
step 4 tarik nafas dengan kuat dan dalam dalam
tahan sekejap dalam 5-10saat
final step
hembus nafas melalui mulut dengan sekali gus

ulang 2 3 kali
tengok apa jadi
kompem lega giler
dan boleh buat anda waras semula.. :eek:

cubalah.


no baru untuk di hubungi
berkuatkuasa dari 1/11/2018

013 5867397
 
Last edited:
Sponsored Post

antu air

Active+ Member
Joined
Feb 27, 2012
Messages
3,197
Reaction score
7
Points
25
tapi arr..
patah punya, saya tadak bikin

kena cari pakar urut patah atau pekerja kontrak
yang dok bancuh simen.. :))
 

zeman

Super Active Member
Joined
Mar 11, 2009
Messages
5,491
Reaction score
32
Points
70
bulih tera skali nih...ade gerenti ke? mcm kalo x hilang sakit duit dikembalikan ke...hehehe
 

sayang_desa

Fun Poster
Joined
Oct 7, 2009
Messages
150
Reaction score
0
Points
10
tt nie lelaki atau perempuan..? biasa satu sesi urut brp lama?
 

antu air

Active+ Member
Joined
Feb 27, 2012
Messages
3,197
Reaction score
7
Points
25
bulih tera skali nih...ade gerenti ke? mcm kalo x hilang sakit duit dikembalikan ke...hehehe
ayoyo.. kadawale
cam gini ler..

ada baik kita cerita kat orang lain
tarak kalu.. kita kasi hantam sini dalam..
apa macam? :))
 
Sponsored Post
Top
Log in Register