Wanted Sandal kulit original secara online

CG Sponsors




saxxon

Active+ Member
Joined
Feb 17, 2008
Messages
3,975
Reaction score
44
Points
35
As salam forumers sekalian. Aku tengah nak cari website yang ada jual sandal kulit yg ori. If possible local made atau overseas tapi bukan dari china. Sebiabnya aku dah survey dalam website jualan online yang popular dlm negara kita ni, kebanyakan dari china dan ada yang lining buat dari pigskin. Ada yg bagi details dalam tulisan cina tapi mana aku faham. Mcm mana pun aku was2 barangan kulit dari china ni. Aku nk survey offline aku tak de masa. Kebetulan sandal kulit aku dah kena curi baru2 ni, so i am desprately looking for a new pair of sandals. Helps from forumers sekalian are really appreciated:)cgrock
 
Sponsored Post

arul57

Super Active Member
Joined
Jul 21, 2008
Messages
6,173
Reaction score
71
Points
80
As salam forumers sekalian. Aku tengah nak cari website yang ada jual sandal kulit yg ori. If possible local made atau overseas tapi bukan dari china. Sebiabnya aku dah survey dalam website jualan online yang popular dlm negara kita ni, kebanyakan dari china dan ada yang lining buat dari pigskin. Ada yg bagi details dalam tulisan cina tapi mana aku faham. Mcm mana pun aku was2 barangan kulit dari china ni. Aku nk survey offline aku tak de masa. Kebetulan sandal kulit aku dah kena curi baru2 ni, so i am desprately looking for a new pair of sandals. Helps from forumers sekalian are really appreciated:)cgrock
bro boleh cuba visit pertama compleks, ada few kedai kasut melayu yg buat kasut custom made leather sbg cth tali pinggang, kasut, beg sandang dan dsb.. cuma harga ikut kemampuan.
kedainya sebelah jln Raja Laut (dlm pertama kompleks), sama ada di GF or 1st level. kalau ada cth kasut lagi bagus.
 

unleash

Junior Member
Joined
Jul 16, 2012
Messages
91
Reaction score
0
Points
6
As salam forumers sekalian. Aku tengah nak cari website yang ada jual sandal kulit yg ori. If possible local made atau overseas tapi bukan dari china. Sebiabnya aku dah survey dalam website jualan online yang popular dlm negara kita ni, kebanyakan dari china dan ada yang lining buat dari pigskin. Ada yg bagi details dalam tulisan cina tapi mana aku faham. Mcm mana pun aku was2 barangan kulit dari china ni. Aku nk survey offline aku tak de masa. Kebetulan sandal kulit aku dah kena curi baru2 ni, so i am desprately looking for a new pair of sandals. Helps from forumers sekalian are really appreciated:)cgrock
Ni ada link akaun instragam:
https://www.instagram.com/m.nik_exclusive/

Cuba TT tgk2 dulu, mn tau berkenan.. :D:D
Lagipun ada promosi tu, last ari ni klau x silap..
 

saxxon

Active+ Member
Joined
Feb 17, 2008
Messages
3,975
Reaction score
44
Points
35
bro boleh cuba visit pertama compleks, ada few kedai kasut melayu yg buat kasut custom made leather sbg cth tali pinggang, kasut, beg sandang dan dsb.. cuma harga ikut kemampuan.
kedainya sebelah jln Raja Laut (dlm pertama kompleks), sama ada di GF or 1st level. kalau ada cth kasut lagi bagus.
Thank you bro , nanti ada kesempatan aku cuba pi..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register