BTC USD 35,343.9 Gold USD 1,764.43
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Salam perkenalan

zaki1984

Freshie
Joined
Jun 5, 2021
Messages
2
Reaction score
0
Points
3
hai..nama aku zaki..nickname aku zaki1984. Aku masuk forum ni nak kongsi movie seram blog aku. Ni blog aku filem10minit.blogspot.com. Niat hati nak jadikan blog aku sebagai side income. Income terkumpul terkini baru 9.35usd. Aku tak pakai adsense, aku guna popcash...cukup 10usd dah boleh withdraw. Aku tulis panjang panjang nak cerita aku dah kena bann kat facebook sebab aku kongsi link blog aku terlalu banyak di group group di fb dan aku juga kena bann kat forum cyberwang sebab aku pakai iklan popcash. Jadinya kat forum cariGold aku berharap tak dikenakan sekatan kat akaun aku ni. Ok.. aku harap korang enjoy layari blog aku filem10minit.blogspot.com
 
Sponsored Post

TXT

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Top Poster #1
Joined
Mar 15, 2010
Messages
299,571
Reaction score
12,881
Points
2,376
hai..nama aku zaki..nickname aku zaki1984. Aku masuk forum ni nak kongsi movie seram blog aku. Ni blog aku filem10minit.blogspot.com. Niat hati nak jadikan blog aku sebagai side income. Income terkumpul terkini baru 9.35usd. Aku tak pakai adsense, aku guna popcash...cukup 10usd dah boleh withdraw. Aku tulis panjang panjang nak cerita aku dah kena bann kat facebook sebab aku kongsi link blog aku terlalu banyak di group group di fb dan aku juga kena bann kat forum cyberwang sebab aku pakai iklan popcash. Jadinya kat forum cariGold aku berharap tak dikenakan sekatan kat akaun aku ni. Ok.. aku harap korang enjoy layari blog aku filem10minit.blogspot.com

Salam perkenalan
Selamat datang ke CG
Sila baca dahulu CG Rules sebelum mula berforum
Selamat berforum dengan berhemah 😁
 

Xploit Machine

CG Top Poster Club
Top Poster #4
Joined
Nov 23, 2012
Messages
28,575
Reaction score
3,994
Points
236
Salam Sejahtera dan selamat datang ke CariGold, salah satu portal pelaburan, perniagaan dan perbincangan dalam talian terbesar di Asia Tenggara.
Hello and welcome to CariGold, one of Southeast Asia's largest online investment, business and discussion portal.

Board Rules / Peraturan Forum

:cool:🇲🇾
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register