BTC USD 84,677.0 Gold USD 4,285.49
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Salam Perkenalan

ades..cpt la pulak robot nih..ish..
neway..welcome to CG..selmat berforum..:D
 
welcome to CG WORLD!!! :)cgrock

p/s: dasat intro :D
 
Salam perkenalan,

Saya ingin mengajak anda merancang pendapatan mingguan….bulanan dan tahunan anda.

Bagaimana caranya……

Novalife cc dan SRIISB

Ia dicipta untuk ANDA agar dapat memahami konsep perniagaan yang dibawa oleh syarikat “SAHABAT RAJA IZUDDIN ISKANDAR SHAH BERHAD”

AJL: 931553 / Com. No. 738772 -T

Yang merupakan pemegang franchise bagi pihak/syarikat NOVALIFE CO. LTD HONG KONG di MALAYSIA. Jadi apa jenis syarikat ni bagaimana konsep pemasarannya?

Pengenalan Syarikat dan Konsep Pemasaran

Program/perniagaan ini layak untuk semua golongan yang berumur 21 ke atas (lepasan sekolah menengah atau yang bekerja). Program/perniagaan ini bukanlah skim pelaburan cepat kaya/ pelaburan diam (campak duit dan duduk diam). Digalakan bagi mereka yang mempunyai ramai ahli keluarga dan juga kenalan.

Syarikat SRIISB menyediakan pinjaman sebanyak RM1000/2000/4000 untuk anda memulakan program/perniagaan ini.

Contohnya:

Jika anda mendaftar untuk pelan Diamond dengan pendaftaran sebanyak RM250, pinjaman yang diluluskan adalah sebanyak RM4000.

1/Apa kegunaannya RM250 itu?

RM200 digunakan sebagai deposit yang akan dipulangkan semula selepas pembayaran pinjaman anda langsai atau anda mempunyai pilihan untuk menggunakan RM200 tersebut sebagai pembayaran pinjaman pada bulan terakhir(ke 6). RM50 akan diambil sebagai pendaftaran seumur hidup.

2/Berapa perlu saya bayar untuk pinjaman tersebut?

Anda perlu membayar sebanyak RM800 sebulan selama 6 bulan.

3/Apa yang saya dapat daripada RM4000 tersebut?

RM4000 ini akan ditukarkan dengan bentuk 1000p e-redemption poin. Anda boleh menukarkannya dengan barangan kesihatan dan akan dihantar melalui syarikat penghantaran cepat setelah selesai pembayaran pinjaman tersebut. Maklumat lanjut mengenai barangan tersebut anda boleh dapati daripada laman web ini :

http://www.novalife.cc/products.html

4/Macamana saya hendak jelaskan pinjaman tanpa mengeluarkan duit saya sendiri dan apa keuntungannya program/perniagaan ini?

Dengan cara mencari sepuluh orang tajaan di bawah anda (selamat datang ke dunia MLM) dan jika anda lihat konsep pemasaran yang saya paparkan pada awal tadi secara automatik anda mendapat bonus bagi setiap orang yang anda perkenalkan melalui program/bisnes ini.

5/Macamana bonus dikira?

Bagi setiap orang yang anda perkenalkan (pelan Diamond) anda akan mendapat sebanyak 100p (1p bernilai RM3.50) dan bagi setiap pasangan anda akan mendapat 350p (2 orang X 100p =200p, bonus pasangan 150p, jumlah semua 200p+150p=350p/RM1225).

Cara penyusunan pasangan banyak mempengaruhi jumlah bonus yang layak anda dapat. Anda layak dapat 100% keuntungan tajaan langsung dibawah anda.

6/Macamana untuk saya membuat tuntutan duit/bonus tersebut?

Bagi pelan Diamond anda boleh membuat tuntutan pada hari Jumaat setiap minggu, manakala bagi pelan Emerald/Pearl tuntutan boleh dibuat pada hari Selasa setiap minggu. Anda wajib melengkapkan borang tuntutan dan akan dibayar tunai untuk setiap tuntutan tersebut di alamat yang tertera

No. 56A Jalan Jejaka Taman Maluri 55100 Kuala Lumpur

Tel / Fax : 03-9281 5327

7/Apakah tahap tuntutan bonus mingguan?

Setiap pelan mempunyai tahap bagi tuntutan bonus. Untuk pelan Diamond tuntutan tidak melebihi 500p(RM1750) seminggu dan pelan Emerald/Pearl tuntutan tidak melebihi 300p(RM1050) seminggu.

8/ Adakah program/perniagaan ini mempunyai tahap seperti yang lain?

Program/perniagaan ini tidak mempunyai tahap dan berterusan (infiniti) selagi ada tajaan di bawah anda.

9/Adakah cara lain yang lebih mudah untuk saya?

Jawapannya ADA tetapi konsep tersebut hanya akan saya ajar kepada ahli/grup dibawah tajaan saya sahaja..dan insyaallah anda berhak dapat RM1750/seminggu atau lebih dan penyelesaian pinjaman lebih cepat serta bonus lebih banyak….

10/Adakah saya layak mendapat bonus walaupun ada tunggakkan bayaran pinjaman bulanan tersebut?

Anda masih layak mendapat bonus selagi ada kemasukan tajaan di bawah anda.

11/Macamana ingin berurusan dengan saya?

Sila hantarkan sms atau telefon ke no 016-4016589 @ 016-4013545, insyaallah saya akan balas secepat mungkin untuk menjawab soalan dan menetapkan masa bertemu. Saya juga akan menjawab pertanyaan di blog ini selagi ia tidak melibatkan isu sensitif bagi pihak syarikat/saya sendiri.

Saya tidak mengambil sebarang bayaran tambahan untuk permohonan pinjaman dan borang pendaftaran kerana dalam perniagaan/program ini tidak wujud bayaran tersebut, ia hanyalah cara mencari untung yang akan merosakkan konsep perniagaan ini.

Pada pendapat saya program/perniagaan ini dapat menjana pendapatan yang lumayan serta berisiko rendah. Ia tidak memerlukan modal yang banyak seperti program lain, mudah untuk membuat duit tanpa perlu menjaja dan kemudahan pinjaman tersebut serta kaedah bayar balik menyenangkan saya.



sempat lagi promote:-? :-?
 
selamat datang to CG.... selamat berforum....
 
salam..
selamat dtg ke CG:)cgrock :)paid

selamat berpuasa di bulan ramadhan:D
 
Welcome to CG dan Selamat menjalani Ibadah Puasa.:)cgrock :)cgrock :)cgrock
 
Back
Top
Log in Register