run-time error r6009

CG Sponsors




incoming

Active Member
Joined
Dec 2, 2008
Messages
1,017
Reaction score
2
Points
25
salam

saya menghadapi masalah..

saya ada satu application dalam bentuk dos....
bila saya run application nie keluar error seperti berikut:

run-time error r6009 -not enough space for environment :

sapa2 yang boleh bantu settlekan problom nie saya akan upah rm 50
 
Sponsored Post

petro

Fun Poster
Joined
Mar 13, 2008
Messages
546
Reaction score
29
Points
20
program apa?nak run dari os apa?
 

incoming

Active Member
Joined
Dec 2, 2008
Messages
1,017
Reaction score
2
Points
25
program apa?nak run dari os apa?[/QUnak run dari win xp....date untuk application ni tahun 1999..kalu awk berjaya settle problem nie saya akan kasi rm 50
 

petro

Fun Poster
Joined
Mar 13, 2008
Messages
546
Reaction score
29
Points
20
Ni Radio Programming Software kan?
Paling senang nak run program DOS,guna DOSBox.Download dan install.file KPG35D.exe tu copy kat c:\
run DOSBox dari start menu.
kat command prompt dosbox..kat Z tu..type 'mount c c:\' dan ENTER
lepas tu..type 'c:\kpg35D'
dah settle...
 

incoming

Active Member
Joined
Dec 2, 2008
Messages
1,017
Reaction score
2
Points
25
.. radio programming software..walkie talkie jenis lama..
 

incoming

Active Member
Joined
Dec 2, 2008
Messages
1,017
Reaction score
2
Points
25
tima kacih..petroo
saya dah berjaya.
boleh bagi no account pasai nak bank in rm50.
atau kasi no hp
 
Sponsored Post
Top
Log in Register