Not Paying royaltyfx - www.royaltyfx.com

CG Sponsors




Dhuduq

Active Member
Joined
Feb 22, 2010
Messages
1,080
Reaction score
3
Points
25
Kini hanya modal RM37.00 semua mampu berforex.... :)cgrock

Plan Pendapatan

Dengan menyertai kami anda mempunyai 2 plan pendapatan iaitu plan pasif dan plan aktif.

Plan Pasif

Plan pasif adalah pendapatan dari keuntungan trade Forex yang kami lakukan setiap minggu tanpa perlu anda berbuat apa-apa. Hanya kongsi modal sahaja iaitu dengan membuat pembelian Lot dan terima keuntungan setiap minggu.

Pembahagian untung adalah samarata mengikut jumlah Lot peserta.

Contoh pengiraan:

Katakanlah keuntungan dari trade Forex untuk minggu ini sebanyak USD15,000 dan jumlah Lot peserta 9,000.

Jadi pengiraannya USD15,000 - 10% caj prestasi = Baki untung USD13,500

USD13,500 bahagi 9000 Lot peserta = keuntungan per Lot USD1.50 dan jumlah Lot anda:

Jumlah Lot Total Keuntungan
Beli 1 lot = RM37 $1.50 x 1 lot = USD1.50
Beli 10 lot = RM370 $1.50 x 10 lot = USD15
Beli 100 lot = RM3,700 $1.50 x 100 lot = USD150
Beli 1,000 lot = RM37,000 $1.50 x 1,000 lot = USD1,500
Beli 10,000 lot = RM370,000 $1.50 x 10,000 lot = USD15,000

***** Keuntungan Per Lot untuk setiap minggu adalah tidak menentu bergantung pada keuntungan trade.

Plan Kedua Plan Aktif

(Tidak wajib buat seandainya anda tidak minat menaja. Walaupun tidak buat penajaan anda tetap dapat keuntungan dari trade forex yang kami lakukan setiap minggu)

Plan aktif ialah anda buat penajaan iaitu memperkenalkan perkhidmatan kami ini kepada sesiapa sahaja dan setiap yang join ahli melalui link web replika anda automatik akan jadi ahli tajaan anda. Link web replika akan diberikan setelah anda mendaftar dan buat pengaktifan akaun iaitu buat pembelian Lot.

Kami akan bayar bonus referral sebanyak 10% berpandukan keuntungan mingguan Per Lot dari trade Forex dan jumlah Lot downline anda.

Contoh pengiraan bonus referral:

Katakanlah keuntungan Per Lot dari trade Forex untuk minggu ini USD1.50.

Jadi USD1.50 x 10% = USD0.15 Per Lot dan jumlah Lot downline anda:

Jumlah Lot Downline Total Bonus
1 lot $0.15 x 1 lot = USD0.15
10 lot $0.15 x 10 lot = USD1.5
100 lot $0.15 x 100 lot = USD15
1,000 lot $0.15 x 1,000 lot = USD150
10,000 lot $0.15 x 10,000 lot = USD1,500
100,000 lot $0.15 x 100,000 lot = USD15,000
1,000,000 lot $0.15 x 1,000,000 lot = USD150,000

***** Pengiraan bonus referral adalah setiap minggu

JOIN SEGERA =>>> www.royaltyfx.com

:)cgrock :)cgrock :)cgrock
 
Sponsored Post

aBe_kun89

Active Member
Platinum Member
Joined
Jun 24, 2010
Messages
2,309
Reaction score
43
Points
35
sah kejap lagi banyak terjah ni..hehe
 

Dhuduq

Active Member
Joined
Feb 22, 2010
Messages
1,080
Reaction score
3
Points
25
Soalan Lazim

1. Siapa royaltyfx.com?

* Kami adalah trader dan memberi peluang kepada anda untuk bersama-sama dengan kami dengan cara perkongsian modal secara ramai-ramai (pool akaun).
* Semua urusan trading kami yang lakukan. Anda hanya buat keluar modal sahaja.
* Pengalaman trade forex dari tahun 2006.
* Trade dibuat dengan Islamic akaun (tiada swap).
* Kami trade dengan menggunakan platform MT4 di instaforex.com

2. Berapakah caj pengurusan yang dikenakan?

* Tiada caj pengurusan yang dikenakan. Hanya caj prestasi sahaja sebanyak 10% dari keuntungan mingguan.

3. Bagaimanakah cara pembahagian untung dilakukan?

* Hari sabtu setiap minggu kami akan buat pengiraan.
* Pembahagian untung adalah samarata mengikut jumlah Lot peserta.
* Contoh pengiraan : Katakanlah jumlah modal anda 1000 lot, modal member lain si A 700 lot, si B 500 lot dan si C 200 lot dan keuntungan minggu ini sebanyak USD4,000


Jadi pengiraannya USD4,000 - 10% caj prestasi = Baki untung USD3,600

USD3,600 bahagi 2400 Lot peserta = Untung per Lot USD1.50

Jadi untung anda = USD1.50 X 1000 lot = USD1,500

Si A pula = USD1.50 X 700 lot = USD1,050

Si B = USD1.50 X 500 lot = USD750

Si C = USD1.50 X 200 lot = USD300

4. Bilakah pembayaran keuntungan dilakukan?

* Keuntungan mingguan yang diperolehi akan diupdate ke ewallet dan anda boleh buat pengeluaran pada bila-bila masa dengan cara request form di member area.

Bayaran akan dibuat dalam masa 24 jam terus ke mana-mana akaun bank anda selepas permintaan dibuat.

Minima pengeluaran USD1, maksima tiada had.

Rate adalah tetap mengikut rate IB Instaforex. Masuk RM3.70, keluar RM3.50 untuk USD1.00


5. Adakah keuntungan tetap setiap minggu?


* Tidak. Keuntungan trade adalah tidak menentu.

6. Berapa angaran keuntungan seminggu?


* Mengikut kepada perkiraan yang lepas-lepas, antara 1% hingga 15% seminggu dari modal.

Purata untuk sebulan sekitar .20% hingga 30%.

7. Jika ingin keluarkan modal dengan segera boleh ke?

* Pengeluaran modal boleh dibuat pada bila-bila masa sahaja selepas seminggu Lot tersebut aktif.

8. Perlukah buka akaun baru jika ingin tambah Lot modal?

* Tidak perlu. Untuk penambahan Lot baru boleh dilakukan pada bila-bila masa sahaja dengan akaun yang sama.

9. Adakah Lot modal ada tempoh matang atau hangus?

* Tiada tempoh matang dan akan sentiasa diurusniagakan selagi tidak dibuat pengeluaran modal.

10. Adakah risiko kerugian modal tinggi?

* Dengan cara kami trade boleh dikatakan tiada risiko kerugian kerana untuk setiap trade yang dibuat dilindungi oleh stop loss.

11. Jika tiada akaun bank, boleh tak kalau guna akaun bank orang lain untuk urusan pengeluaran?

* Boleh asalkan anda mempercayainya.

12. Berapa minima modal untuk join?

* Minima 1 Lot = RM37. Maksima pembelian Lot tiada had.

13. Jika join ahli wajibkah buat penajaan / cari downline?

* Tidak. Itu hanyalah tawaran sampingan dari kami. Walaupun tidak buat penajaan anda tetap dapat keuntungan dari trade forex yang kami lakukan setiap minggu.
* Jikalau anda buat penajaan bonus tambahan akan diberikan.

14. Bagaimana cara untuk join?

* Untuk permulaan sila buat pra pendaftaran terlebih dahulu dihalaman Register
* Setelah pendaftaran anda berjaya sila Login ke member area dengan menggunakan userid dan password yang anda gunakan semasa pendaftaran dan ikut langkah seterusnya disana.

DENGAN JAMINAN TANPA RISIKO... APA LAGI YANG NAK DI FIKIRKAN, JOIN SEGERA;

==>>> http://www.royaltyfx.com


:)cgrock :)cgrock :)cgrock
 

astrowan

CG Top Poster Club
Joined
Aug 26, 2009
Messages
22,317
Reaction score
249
Points
128
ehehhee macam best ni local ka out punya
 

desire

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Nov 14, 2006
Messages
9,694
Reaction score
29
Points
70
Broker mana?

Kasi no akaun, investor password pliz... :D
 

Dhuduq

Active Member
Joined
Feb 22, 2010
Messages
1,080
Reaction score
3
Points
25
Daftar percuma kat link berikut, dalam akaun kita nanti akan diterangkan cara2 pembayaran untuk pengaktifan akaun :)cgrock

== >>>> http://www.royaltyfx.com


:)paid :)paid :)paid
 

taufic

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Feb 6, 2008
Messages
14,651
Reaction score
692
Points
161
apa nie?
PAMM ka? :p
 
Sponsored Post
Top
Log in Register