Request 4 digit Terakhir celcom untuk post paid.

CG Sponsors




klon8504

Super Active Member
Joined
Jun 21, 2008
Messages
5,110
Reaction score
6
Points
65
salam.. ak kat sini nak menolong kepada sesapa yang nk request nombor celcom untuk post paid..

contoh nombor yang buleh direquest bukan nombor VIP..
contoh yang buleh direquest nombor

019-***1717
013-***9876
019-***1716


contoh nombor yang tak buleh direquest adalah nombor VIP
contoh...

019-***5555
013-***4444
019-***9999


untuk nombor pangkal didepan terpulang pada database celcom untuk memberi nombor di depan..

jika berminat.. harga rm 50.. anda dimintak untuk memberi salinan ic kepada saya.. proses untuk medapat kan simcard ini ke tangan anda adalah selama 5hari.. harap maklum..

buleh hubungi saya di talian 017-7959146
atau email [email protected]
atau YM = [email protected]
 
Last edited:
Sponsored Post

gastacopz

Legendary Member
Joined
Sep 7, 2008
Messages
11,331
Reaction score
19
Points
120
salam.. ak kat sini nak menolong kepada sesapa yang nk request nombor celcom untuk post paid..

contoh nombor yang buleh direquest bukan nombor VIP..
contoh yang buleh direquest nombor

019-***1717
013-***9876
019-***1716


contoh nombor yang tak buleh direquest adalah nombor VIP
contoh...

019-***5555
013-***4444
019-***9999


untuk nombor pangkal didepan terpulang pada database celcom untuk memberi nombor di depan..

jika berminat.. harga rm 50.. anda dimintak untuk memberi salinan ic kepada saya.. proses untuk medapat kan simcard ini ke tangan anda adalah selama 5hari.. harap maklum..

buleh hubungi saya di talian 017-7959146
atau email [email protected]
atau YM = [email protected]
baru igt nk request 0199888888.:D
 

klon8504

Super Active Member
Joined
Jun 21, 2008
Messages
5,110
Reaction score
6
Points
65
blh dpt tak no 019-3979397..
salam.. nombor 4 dibelakang mmg buleh dapa.. tpi nombor yang didepan tk thu lagi.. ikut nasib.. sbb ia begantung kepada kekosongan data base pada celcom center... berminat ke???

4 digit terakhir bermaksud 019-***9397
 

klon8504

Super Active Member
Joined
Jun 21, 2008
Messages
5,110
Reaction score
6
Points
65
pilih nombor yang anda suka.. untuk 4 digit terakhir.
 

BOCK

Legendary Member
Joined
Sep 3, 2007
Messages
17,851
Reaction score
59
Points
120
ko keja ngen celcom ker
 

tawkeyestate

Active Member
Joined
Jul 6, 2007
Messages
1,642
Reaction score
7
Points
25
salam.. nombor 4 dibelakang mmg buleh dapa.. tpi nombor yang didepan tk thu lagi.. ikut nasib.. sbb ia begantung kepada kekosongan data base pada celcom center... berminat ke???

4 digit terakhir bermaksud 019-***9397
yg last tu aku dah dpt, yg 3 no pun dah hampir2 dpt tapi kalau dpt 0193979397, walla...:eek:
 

AlchemisT

Permanently Banned - , Newbie hacker password stea
Joined
Feb 19, 2008
Messages
11,718
Reaction score
328
Points
131
019-xxx8983....
atau
013-xxx8983
atau
019-xxx2425
atau
013-xxx2425

ada tak...
 

klon8504

Super Active Member
Joined
Jun 21, 2008
Messages
5,110
Reaction score
6
Points
65
ko keja ngen celcom ker
ak tk keje dgn celcom..tpi kwn ak key dealer celcom kat pudu.. jadi ak leh tolong kowg untuk register.. dan juga utnuk cheak sme ade black list atau tidk dgn celcom..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register