ReGisTer SiMcArD SkmM MaXis DaN Celcom DiSiNi

CG Sponsors




Sponsored Post

ijulcrack

Freshie
Joined
Jun 24, 2013
Messages
1
Reaction score
0
Points
3
Memandangkan TT dah tutup servis.
meh daftar ngan aku.
Harga mcm tt:D
hi shila. awak masih jalankan service nie x ? sebab punya celcom skmm pun belum regifter lagi. saya x tau apa masalah kedai yang saya beli simkad nie, sampai x register kan simkad saya nie. awak boleh tolong x ? thanks.
 

sheila

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Feb 5, 2011
Messages
14,969
Reaction score
50
Points
120
hi shila. awak masih jalankan service nie x ? sebab punya celcom skmm pun belum regifter lagi. saya x tau apa masalah kedai yang saya beli simkad nie, sampai x register kan simkad saya nie. awak boleh tolong x ? thanks.
sori
x leh dah
celcom dah tukar sistem br

call 1111 je
 

partnerfx4u

Active+ Member
Joined
Nov 9, 2011
Messages
4,470
Reaction score
19
Points
25
salam semua . . .
memandangkan stok aku lum sampai lagi . . .

aku membuat service untuk daftar Simcard skmm maxis dan celcom . . .
atau apa jua simcard kecuali umobile . . .

boleh daftar disini . . .


maxis = rm2.00
celcom = rm3.00
digi = rm2.00


kepada yang nak daftar jangan malu2 dan segan . . . mai2 sini . . .


:)paid:)paid


details yang diperlukan untuk mendaftar . . . .


nama :
alamat :
no ic :
no simcard :




cara deal . . . .
1.anda kasi maklumat untuk didaftar dan bukti pembayaran . . .
2.hantar ke email berikut = [email protected] subjek harus dinyatakn (sim maxis atau celcom atau digi)
3.sms kepada saya cek email(saya akan paham)
4.saya akan aktifkan dan anda akan mendapat email dari saya menyatakan sim sudah siap didaftar dalam masa 3 jam atau kurang ( jika simcard bawah 10 orang )
5.4 langkah je . . .
hehehehe . . .
senangkan . . .



untuk teknikal saport sila [email protected] ke =- 013-9701027










p/s = saya terpaksa buat cara baru untuk mengelakkan yang tertinggal . . . bila sms ada yang tertinggal . . . :D

list sudah diaktifkan :

1.edarflyerz = aktive (1) PAID :)cgrock
2.KeLapan = aktive (1) PAID :)cgrock
3.neddya = aktive (2) PAID :)cgrock
4.azam575 = aktive (1) PAID :)cgrock
5.towkei = aktive (3) PAID :)cgrock
6.veaz_azr = aktive (1) PAID :)cgrock
7.Mr Ezra = aktive (1) PAID :)cgrock


:)paid:)cgrock

p/s = kepada yang dah register boleh la masuk kan sim lam handfon untuk ikut arahan selanjut nya . . .​
tt..
x buat ke servis tukar simkad yg rosak????
 

aziem

Freshie
Joined
Jun 29, 2013
Messages
1
Reaction score
0
Points
3
bila boleh siap ???
no sim card no telepon?
 
Last edited:
Sponsored Post
Top
Log in Register