Refund Foodpanda

Recommended Brokers


Mhafiz255

Fun Poster
Joined
Sep 28, 2015
Messages
236
Reaction score
3
Points
15
Hi nak tanya, foodpanda ni lambat betul nk refund duit la, tak byk pun RM 24 je, tp still duit kn. request 14 july tp sampai hari ni follow up emel kata dh proceed2, nanti share slip transfer la. Bengang plak nk tunggu lama2. Nak tanya kalau nk buat aduan online kt mana ye, kalau tribunal pengguna kna pergi kaunter kan nk bukak fail sume tu, takde la nk smpai mcm tu pn sebab tak berbaloi pn, saje nak gertak dorg je. Kat mana lagi boleh buat aduan ye
 
Top
Log in Register