BTC USD 63,533.9 Gold USD 4,463.37
Time now: Jun 1, 12:00 AM

To Sell Rambut putih jadi hitam!!!!!

aimanyus

Permanently Banned - Multiple ID
Reaction score
0
"SELAMAT MUDAH BERKESAN"

PROCESSED WITH BIO-FIBRE MINUS LON TECHNOLOGY

"NICE BLACK" RAWATAN RAMBUT
15 MINIT RAMBUT PUTIH JADI HITAM......

NICE BLACK - Menghitamkan Rambut.....

Nice Black - rambut yg semulajadi ini menggunakan teknologi organisma yg canggih dan dibuat daripada resipi tradisional Tibet khas utk orang Asia.

NICE BALCK - MENGHITAMKAN RAMBUT ADALAH PEMBAHARUAN YG CEMERLANG DAN IA BERJAYA MENGHAPUSKAN KETAKUTAN PENGGUNA TERHADAP KESAN NEGATIF DIBAWA OLIH PEWARNA RAMBUT SEPERTI :- KANSER.........

NICE BLACK - INI BERSIFAT LEMBUT DAN BEBAS DARIPADA TOSIK.SEMASA CUCI RAMBUT,IA JUGA BOLEH MENYUBURKAN,MEMBAIKI DAN MENGHITAM RAMBUT ANDA.

MENGGUNAKAN NICE BLACK - BOLEH MENJIMATKAN DUIT,MASA DAN JUGA SENANG DIGUNAKAN.JIKA PENGUNAAN BERTERUSAN IA MEMBOLEHKAN KANDUNGAN AKTIF DLM TUMBUHAN DISERAP KE DLM KULIT KEPALA DAN MEMBENTUKKAN MELANIN.SELEPAS GUNAKAN PRODUK INI , TAK KIRA UBAN ATAUPUN RAMBUT KERING , RAMBUT ANDA AKAN KELIHATAN SIHAT , HITAM DAN BERMAYA.

KANDUNGAN :-
GINSENG TIBET , SAFFRAN CROCUS , POLYGONUM MULTIFLORUM , GANODERMAN(LINGZHI) , GALLNUT ,ECLIPTA.

CARA MENGGUNAKAN PRODUK INI :-

1)IA SUNGGUH MUDAH DIGUNAKAN! PAKAI SARUNG TANGAN DAN BASAHKAN RAMBUT ANDA(TAK KIRA UBAN,RAMBUT YG KOTOR ATAU BERMINYAK).

2)KERINGKAN RAMBUT DGN TUALA,LETAK NICE BLACK DGN NISBAH 1:1 KE DLM TANGAN DAN KACAUNYA.RAMBUT PANJANG ATAU UBAN MEMERLUKAN LEBIH NICE BLACK,MANAKALA RAMBUT PENDEK BOLEH DIKURANGKAN KUANTITNYA.(UTK PENGGUNAAN PERTAMA,SILA GUNAKAN 2 KALI GANDA DARIPADA KKUANTITI SYAMPU YG BIASA)

3)UTK NICE BLACK PADA SETIAP AKAR RAMBUT.ANDA BOLEH URUT DGN CEPAT MAHUPUN PERLAHAN-LAHAN URUT SELAMA 15 MINIT DAN BILAS,ANDA BOLEH LIHAT RAMBUT ANDA JADI HITAM DAN BERKILAT SEKARANG.

4)UTK MENJADIKAN WARNA TAK MEROSOT,MESTI GUNAKANSYAMPU SEBANYAK 3 KALI ATAU LEBIH SECARA BERTURUT-TURUT.NICE BLACK INI BOLEH DIKATAKAN SYAMPU YG MENYUBURKAN,JADI ANDA BOLEH GUNAKANJIKA RASA RAMBUT ANDA KOTOR.BAGI PENGGUNA YG MEMPUNYAI UBAN,GUNAKAN NICE BLACK INI SELAMA 6 BULAN KE ATAS BERTURUT-TURUT,MELANIN AKAN DISERAP KE DLM KULIT KEPALA ANDA SEMASA URUT DAN MENJADIKAN RAMBUT ANDA SEMAKIN HITAM DAN BERKILAT.

5)AKHIR SEKALI SAPUKAN 5-7 TITIK VITAMIN KESELURUH RAMBUT DAN URUT HINGGA RATA....

"SELAMAT MENCUBA"

LELAKI DAN PEREMPUAN...BOLEH GUNAKAN

JIKA INGIN KTRANGAN LANJUT SLA HUBUNGI :- 0136301157

apo kato tuan lotak rego pastu gambar ko..apo macam?setuju..kalau argo baik leh gak den usulkan kek abah den kek kampung nun ha.mano tau kot kot dio nak nampak remajo semulo..asalkan mak den suko..

apo kato tuan lotak rego pastu gambar ko..apo macam?setuju..kalau argo baik leh gak den usulkan kek abah den kek kampung nun ha.mano tau kot kot dio nak nampak remajo semulo..asalkan mak den suko..

KLU TN nak..TGK GAMBAR(KOTAK) BLH BUKA LMN WEB :- www.nie2u.com
byk lagi ...PRODUK....selain NICE BLACK INI......

BIZ INI...BYK TERTUMPU PD....PRODUK!!!!..MKTG PLAN ...ADA KURG SDKT...

KLU TN NAK BELI!!!!BLH HBUNGI SY......

bro, letak gambar sini la. nak bukak byk2 window, hang la pc.

bg maklumat penuh2. gambar, harga, yang paling penting, dia ni pewarna ke? menghalang air? nnt mak aku tanya mcm2.

nak putihkan rambut ada tak...

boleh buat solat keni?

bro, letak gambar sini la. nak bukak byk2 window, hang la pc.

bg maklumat penuh2. gambar, harga, yang paling penting, dia ni pewarna ke? menghalang air? nnt mak aku tanya mcm2.[/QUOTE

maaf!!!x pdai masuk gambar????Harga RM120.00 tidak termasuk...
duit pos!!!!ia macam syampu...dikotak ada tanda HALAL ....

Back
Log in Register