BTC USD 83,042.4 Gold USD 4,123.69
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Not Paying Quick-Get-Rich Program Malaysian Made - Egtrusts.com

harap jelas

Untuk dapatkan kembali investment yang telah dilaburkan, boleh di buat melalui 2 cara. Iaitu melalui EGOLD atau TT ke bank kita direct. Bank-bank kat Malaysia yang telah dilistkan bagi tujuan pengeluaran ialah MAYBANK, CIMB, ARAB, PUBLIC, RHB, CITIBANK. Masa yang ditetapkan untuk dapat pengeluaran baik EGOLD atau bank ialah pada hari Isnin berikutnya. Cth kalau kita apply hari Selasa untuk keluarkan duit, minggu depan Isnin dapat.

Charge di kenakan ialah 10 % bagi pengeluaran melalui Egold atau Bank.

Dari segi reinvestment,terbahagi kepada e-wallet funds dan maintenance funds.

Ewallet fund nie kita dapat dari investment dan bonus iaitu 80 % dari total penuh. Funds di sini kita boleh guna untuk topup investment dah transfer kepada orang ketiga semasa jual beli point atau transfer ker e-gold dan personal bank kita untuk pengeluaran.

Maintenance Funds
Lagi 20 % kita dapat dari bonus. Funds nie boleh di gunakan untuk top-up kepada account personal sahaja dan funds nie tidak boleh di transfer dan juga tidak boleh dikembalikan.

Apa-apa pun marilah sign up bagi mendapat keistimewaan untuk yang terawal..

Marilah mari kita mendaftar bagi mendapat keuntungan segera...

Authorizd exhenger: mahdir 0197216701
Egtrusts global limited
 
Terbaru DARI HONG KONG , 1 April BARU launching !!!

Jangan lepaskan peluang keemasan!!!!!!!!

Latar belakang company yang sangat HEBAT sekali !!!

Kepada leader-leader yang berminat, boleh hubungi saya untuk PRE-register.

usd 100 - 2.3%
usd 500 - 2..6%
usd 1000 - 3%
usd 5000 -3.2%
*** 100 hari include sat & sun. ***
direct sponsor 10%-19% !!!
pairing bonus up to usd2000 sehari !!!

hubungi ...

boelh percaya ke bro
 
REAL LAH EGTrusts bayar masuk egold withdrawal khamis hari isnin dah massyuk.100usd dlm egold.seronok nya
 
Back
Top
Log in Register