To Sell psp 1000 (condition cunn woooo)-SOLD-

CG Sponsors




fanlee

Legendary Member
Joined
Jul 31, 2008
Messages
14,022
Reaction score
12
Points
115

SOLD TO MEMBER CG



barang terbaru dari aku
psp 1000 utk dijual
RM450(nego)
condition amat baik
99% like new
free satu bag
free 1 soft bag (pink)
4gb memori
siap games
dlm dah ade 27 games
dan banyak theme
charge
-boleh main games download-
kepada yg berminat boleh sms/pm/ym aku
0169627333
ym-fanleezx


 
Last edited:
Sponsored Post

fanlee

Legendary Member
Joined
Jul 31, 2008
Messages
14,022
Reaction score
12
Points
115
harga n gambar dah update
 

akecema

CG Top Poster Club
Joined
Jan 26, 2007
Messages
20,757
Reaction score
1,826
Points
206
ape different version 1k and 2k
 

HappyLife

Fun Poster
Joined
Oct 1, 2009
Messages
407
Reaction score
0
Points
10
sape2 nak beli psp aku recommend yg ni..
psp 1000 @ fat..
1.Fully moded (x payah nak susah2 pakai software)senang jer..
2.Tahan lasak( kalo setakat jatuh sket, x ada apa2)
3.Hand Grip lg ok.. kalo pakai psp [email protected] rasa mcm senang patah jer

Nice item.. Free bump!!!
 

kebabom

Super Active Member
Joined
Mar 13, 2007
Messages
8,625
Reaction score
24
Points
65
condtion mmg cun la...da lame aku tinggalkan karier jd trader psp ni...rindu plak rsa....huhu.....pape pn, psp fat terbaik.......ape2 brg pn yg tebal lbh baik, cnth psp tebal, ps2 tebal.....yg plg baik, kalo poket tebal....sume blh bli, silap2 wat kdai game sndiri.....hahahah..
 

fanlee

Legendary Member
Joined
Jul 31, 2008
Messages
14,022
Reaction score
12
Points
115
harga masih boleh nego untuk kawan kawan cg dalam dah ade 27 games
 

Neo

Active+ Member
Joined
Oct 31, 2009
Messages
4,896
Reaction score
39
Points
35
pehh..
lawo siot..
kne fikir2 dlu ni..
 

bazsh

Super Active Member
Joined
Jul 8, 2008
Messages
7,020
Reaction score
12
Points
65
Huhu...dah seminggu x sentuh PSP aku
Ada masa kena main balik ni
Nnt x ingat walkthrough dia laks :p
Kasi angkat sikit utk barang baek
 
Sponsored Post
Top
Log in Register