Jun 17, 2013 #11 dudin Active Member Messages 1,148 Joined Sep 30, 2006 Messages 1,148 Reaction score 5 Points 25 momoque said: Jauh lak...kt jb takde ke? Click to expand... awak jb kat mana bang? jom datang ofis masuk kelas dulu.. kelas free jer... nak ngeteh pun bole.. skrg keje mana?
momoque said: Jauh lak...kt jb takde ke? Click to expand... awak jb kat mana bang? jom datang ofis masuk kelas dulu.. kelas free jer... nak ngeteh pun bole.. skrg keje mana?
Jun 17, 2013 #12 momoque Legendary Member Messages 11,399 Joined Dec 26, 2011 Messages 11,399 Reaction score 464 Points 141 dudin said: awak jb kat mana bang? jom datang ofis masuk kelas dulu.. kelas free jer... nak ngeteh pun bole.. skrg keje mana? Click to expand... Kije cikgu je...kelas kat ne tu?
dudin said: awak jb kat mana bang? jom datang ofis masuk kelas dulu.. kelas free jer... nak ngeteh pun bole.. skrg keje mana? Click to expand... Kije cikgu je...kelas kat ne tu?
Jun 18, 2013 #13 dudin Active Member Messages 1,148 Joined Sep 30, 2006 Messages 1,148 Reaction score 5 Points 25 momoque said: Kije cikgu je...kelas kat ne tu? Click to expand... oo cikgu pun ramai buat part time kt jb... ada sorg cikgu nk buat full time hjg tahun ni.. yg dah full time pun ramai...
momoque said: Kije cikgu je...kelas kat ne tu? Click to expand... oo cikgu pun ramai buat part time kt jb... ada sorg cikgu nk buat full time hjg tahun ni.. yg dah full time pun ramai...
Jun 18, 2013 #14 momoque Legendary Member Messages 11,399 Joined Dec 26, 2011 Messages 11,399 Reaction score 464 Points 141 dudin said: oo cikgu pun ramai buat part time kt jb... ada sorg cikgu nk buat full time hjg tahun ni.. yg dah full time pun ramai... Click to expand... camne nak jual takaful tu kalo kije cikgu?
dudin said: oo cikgu pun ramai buat part time kt jb... ada sorg cikgu nk buat full time hjg tahun ni.. yg dah full time pun ramai... Click to expand... camne nak jual takaful tu kalo kije cikgu?
Jun 19, 2013 #15 dudin Active Member Messages 1,148 Joined Sep 30, 2006 Messages 1,148 Reaction score 5 Points 25 momoque said: camne nak jual takaful tu kalo kije cikgu? Click to expand... nak cter sume dlm ni mmg mustahil la tuan... cadangan sy u masuk kelas dulu... free jer...tak kena bayar pun... then dpd situ u decide sama ada nak amik exam n terus ke next step.. u tak rugi apa2...dlm kelas byk ilmu n jurus2 u akan belajar
momoque said: camne nak jual takaful tu kalo kije cikgu? Click to expand... nak cter sume dlm ni mmg mustahil la tuan... cadangan sy u masuk kelas dulu... free jer...tak kena bayar pun... then dpd situ u decide sama ada nak amik exam n terus ke next step.. u tak rugi apa2...dlm kelas byk ilmu n jurus2 u akan belajar
Jun 8, 2015 #16 I ictpoint Freshie Messages 2 Joined Apr 3, 2008 Messages 2 Reaction score 0 Points 3 willing to join prubsn Sy kat skudai.. siapa perlu di context klau nk join agensi prubsn israk...
Jun 9, 2015 #17 desert Fun Poster Messages 822 Joined Dec 18, 2008 Messages 822 Reaction score 1 Points 15 momoque said: salam... betul ke al-isra ni agency prubsn paling top? apa kelebihan derang dgn agency lain?:-? Click to expand... syukur Alhamdullah saya dapat bernaung di bawah agensi terbaik Al ISRA..saya kat shah alam..jom sertai kami
momoque said: salam... betul ke al-isra ni agency prubsn paling top? apa kelebihan derang dgn agency lain?:-? Click to expand... syukur Alhamdullah saya dapat bernaung di bawah agensi terbaik Al ISRA..saya kat shah alam..jom sertai kami