BTC USD 84,517.2 Gold USD 4,177.41
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Proofreading, editing and translation service.

fizzy

Freshie
Messages
24
Joined
Mar 16, 2007
Messages
24
Reaction score
3
Points
8
Berpengalaman selama 4 tahun dalam proof reading, editing dan translation pelbagai jenis dokumen untuk kegunaan peribadi dan perniagaan. Contohnya, tugasan, tesis (daripada diploma ke doktorat), kertas cadangan, kertas kerja, surat pekeliling, teks ucapan, laporan, manual latihan, buku, laman web dan banyak lagi.

Proofreading- termasuk semakan kesalahan tatabahasa, ejaan, tanda bacaan dan jarak untuk kerja penulisan. Ia melibatkan editing yang ringkas. Isi kandungan teks anda kekal.
Editing- termasuk ulasan struktur ayat, pemilihan perkataan, kedudukan perenggan, kepadatan, dan kejelasan.
Translation- Bahasa Melayu ke Bahasa Inggeris dan Bahasa Inggeris ke Bahasa Melayu.

HARGA:
Proofreading – RM4.5~RM5.5 per muka surat (lebih kurang 300-350 perkataan per muka surat).
Editing – RM5.5~RM7 per page
Translation- RM7~RM11

Sila nyatakan maklumat-maklumat berkenaan dan saya akan balas email anda dalam masa 12 jam:
- Nama dan nombor untuk dihubungi
- Lampirkan dokumen (sebaik-baiknya dalam format Microsoft Word)
- Jangka masa siap.

*Saya menganggap sebarang dokumen sebagai harta intelek pelanggan. Maklumat peribadi pelanggan adalah rahsia dan tidak akan dijual.


Untuk keterangan lanjut, sila hubungi Cik Fiza di 017-2139514 atau email kepada [email protected].

Terima kasih!
:)
 
Back
Top
Log in Register