BTC USD 63,495.8 Gold USD 1,770.09
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Promoter Diperlukan (Part Time / Full Time)

internetCEO

Freshie
Joined
Jan 15, 2008
Messages
11
Reaction score
0
Points
3
Woongjin Coway adalah sebuah konglomerat dari Korea Selatan, mengilangkan(manufacture), memasarkan (market) & mengawal-selia (maintenance) sendiri pelbagai produk elektronik seperti:

- Sistem rawatan air utk diminum + dispenser air panas, sejuk & suam (dipasang di dapur/ruang tamu/rumah/pejabat dll)
- Sistem penapisan air (dipasang di meter air/paip utama)
- Sistem pelembut air (dipasang dlm bilik air dll)
- Sistem rawatan udara Hepa + Plasma (dipasang dlm rumah/pejabat dll)
- Sistem Bidet - manual/digital (dipasang dlm tandas dll)

Kini syarikat membuka peluang kepada mereka yang berumur > 18 tahun untuk menjadi Promoter sama ada secara Sambilan atau Sepenuh Masa

TIADA modal diperlukan; Cuma dapatkan pelanggan yang ingin membeli/menyewa-beli sebarang barangan/produk Coway (latihan akan diberikan dari semasa ke semasa).

Sbg cth (jika pelanggan sewa-beli):

*Sistem rawatan air utk diminum + dispenser air panas, sejuk & suam harga tunai adalah RM3,200 (Model: CHP-03A). Tetapi dengan skim sewa-beli, pelanggan cuma perlu bayar RM 200 (pendaftaran) + RM 110 (yuran sewa), Technician Coway akan datang pasang mesin berharga RM3,200 dirumah/pejabat pelanggan.

Anda sebagai Promoter akan menerima habuan dalam bentuk Ringgit Malaysia (RM) diaats setiap produk yang dapat anda jual/sewa.

*NOTA:
Coway juga akan datang menyelia produk yang dibeli/disewa-beli setiap dua (2) bulan & akan menukar katrij penapis setiap 6/12/18/24 bulan dengan PERCUMA.

Jika berminat, sila emailkan maklumat berikut: nama, alamat, no h/phone anda (klik disini) atau boleh hubungi 016-2032016 (Ustaz Aminuddin) pada bila-bila masa atau boleh layari laman web (klik disini) jika ingin info lanjut.
 

CG Sponsors
Top
Log in Register