Project 25

Latest Posts

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.18263
USD / JPY
105.484
GBP / USD
1.2948
USD / CHF
0.9068
USD / CAD
1.31245
EUR / JPY
124.749
AUD / USD
0.70482

CG Sponsors




TamingSari

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Jun 28, 2006
Messages
25,463
Reaction score
158
Points
138
Yehaaaa........... aku pun nak wat cam org terbg la.. :))

Baru je aku nak start active balik berforum, tetiba terjumpe brooker yg bg duit free $25 tuk welcome members.. walaupun name brooker ni cam HYIP je :)) tapi dah bg duit free amik je la.. Ngamlah tu tuk aku yg tak bermodal skang ni.. klu hutang banyak la :((

target aku ada 5 stages $25 -> $50 -> $100 -> $200 -> $500 -> $1000


Cara trading.. guna manual ngan scalper EA ..

Kepada kengkawan skang dah jadi otai dah.. klu jengok thread hambe ni harap leh beri komen dan pandangan tuk mempercepatkan sukses target aku ni. Klu gagal , sekurang2nye leh jadi platform tuk aku mendisiplin kan diri dan memantapkan setting EA purba aku ni :)):))
 
Sponsored Post

S.Y.E.D

Banned
Joined
Jun 6, 2008
Messages
18,685
Reaction score
588
Points
161
Yehaaaa........... aku pun nak wat cam org terbg la.. :))

Baru je aku nak start active balik berforum, tetiba terjumpe brooker yg bg duit free $25 tuk welcome members.. walaupun name brooker ni cam HYIP je :)) tapi dah bg duit free amik je la.. Ngamlah tu tuk aku yg tak bermodal skang ni.. klu hutang banyak la :((

target aku ada 5 stages $25 -> $50 -> $100 -> $200 -> $500 -> $1000


Cara trading.. guna manual ngan scalper EA ..

Kepada kengkawan skang dah jadi otai dah.. klu jengok thread hambe ni harap leh beri komen dan pandangan tuk mempercepatkan sukses target aku ni. Klu gagal , sekurang2nye leh jadi platform tuk aku mendisiplin kan diri dan memantapkan setting EA purba aku ni :)):))

owossshh... bro ajar ler sket camner nak scalp pakai ea nih.. pacik nie buta bab bab EA nih..
 

adrawza

Super Active Member
Joined
Mar 15, 2006
Messages
6,475
Reaction score
23
Points
65
Yehaaaa........... aku pun nak wat cam org terbg la.. :))

Baru je aku nak start active balik berforum, tetiba terjumpe brooker yg bg duit free $25 tuk welcome members.. walaupun name brooker ni cam HYIP je :)) tapi dah bg duit free amik je la.. Ngamlah tu tuk aku yg tak bermodal skang ni.. klu hutang banyak la :((

target aku ada 5 stages $25 -> $50 -> $100 -> $200 -> $500 -> $1000


Cara trading.. guna manual ngan scalper EA ..

Kepada kengkawan skang dah jadi otai dah.. klu jengok thread hambe ni harap leh beri komen dan pandangan tuk mempercepatkan sukses target aku ni. Klu gagal , sekurang2nye leh jadi platform tuk aku mendisiplin kan diri dan memantapkan setting EA purba aku ni :)):))
EA aper tu bro..:)
 

adrawza

Super Active Member
Joined
Mar 15, 2006
Messages
6,475
Reaction score
23
Points
65
wah dah jd supporter ko ye... tahniah2..
:">teme kasih....kenalan lama nie..lama tak dengar khabar..berapa org hero dah skg bro..?:D..aku je belum kawen lg..

bila ko sebut nama HYIP aku tersenyum dan tergelak sorg2..kenangan manis dan pahit dolu2..:))
 

TamingSari

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Jun 28, 2006
Messages
25,463
Reaction score
158
Points
138
ok SS aku... start trade 6hb..

 

TamingSari

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Jun 28, 2006
Messages
25,463
Reaction score
158
Points
138
tahniah2..teruskan usaha..skit2 lama2 banyak..:):)paid
huhu... ko lum kawin lagi bro... dah tua bro ... cepat2 ler... nnti layu lak adik tu :eek::eek:
 

TamingSari

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Jun 28, 2006
Messages
25,463
Reaction score
158
Points
138
sambungan SS..

 

TamingSari

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Jun 28, 2006
Messages
25,463
Reaction score
158
Points
138
lagi sambungan SS..

So bercampur2 manual ngan EA..

 
Sponsored Post
Top
Log in Register