BTC USD 83,006.6 Gold USD 4,194.30
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Program keilmuan akubukandukun

Bende alah ape nih??

Hmm saye nak exam sok tok?? Boleh dok saye nk jadi cerdik jawab tepat semua soalan hahahab
 
Berikan seseorang seekor ikan, dan anda memberinya makan untuk sehari. Tetapi ajarkan seseorang untuk menangkap ikan, dan anda memberinya makan untuk seumur hidup.
 
Assalamualaikum wbt buat warga forum cg dan silent reader diluar sana. Baiklah setelah mendapat feedback@pertanyaan via pm dan email dari individu2 yg berminat untuk mempelajari keilmuan dari saya..setelah saya berfikir panjang juga, makanya dengan ini saya sudi utk mengijazah@menurunkan salah 1 keilmuan yang saya miliki yg saya rasakan cukup sesuai dan lengkap utk kegunaan peribadi dan anda juga mampu membantu mereka yg memerlukan terutamanya keluarga sendiri.
Sesuai untuk siapa saja asalkan beragama ISLAM.

Keilmuan ini adalah himpunan sejumlah ayat-ayat Al-Quran, untaian kalimat-kalimat zikir dan Doa yang lazim diwiridkan atau diucapkan berulang-ulang sebagai salah satu bentuk ibadah untuk mendekatkan diri kepada Allah.
Untuk mengamalkan program keilmuan ini mudah, tidak wajib tirakat puasa dan semacamnya. Cukup di wirid setiap hari.
Cara mudah untuk mengetahui sejatinya khasiat suatu ilmu adalah dengan melakukan ritual sendiri. Jadi seorang guru hanya sebagai pemberi keilmuan dan ijazah. Tentu saja juga sebagai pembimbing. Kemudian rasakan segala manfaat dan khasiatnya.

Jadi setelah mahar ditransfer, saya akan kirimkan panduan keilmuan dan penggunaannya serta tatacara utk pengisian..
kemudian tuan set temujanji dgn saya hari dan jam berapa yg sama2 kita persetujui utk sessi pengisian..
sewaktu sessi pengisian,setelah berwuduk tuan duduk dan baca tatacara yg saya kirim via email..setelah selesai sms saya..
1.pengisian sekitar 15-20 minit.
2.wirid wajib 11 hari.
3.selepas tu dah boleh digunakan sesuai keperluan dan cara2 ada di panduan.
4.tak perlu ke tempat saya..setakat ini dah lebih 90 org dari seluruh Malaysia mempelajari/menuntut via jarak jauh dan dah bergabung di group fb saya utk bimbingan@pemahaman lanjut. 8 orang adalah wanita dan merupakan suri rumah.
5.kemampuan individu adalah berbeza dan bergantung pada cara dia mengolahkan dan mendalami lagi keilmuan tersebut..nasihat sy wirid seikhlasnya..maksudnya bila selesai 11 hari..teruskan jadi amalan harian atau paling minimum di amalkan 2 kali seminggu..
jadikan manfaat2 keilmuan tu di anggap je sebagai bonus yg boleh digunakan diwaktu memerlukan sebagai ikhtiar menyelesaikan masalah atau hajat.
yang penting contohnya disaat terjadinya perkara seperti sihir pada ahli keluarga sendiri..kita mampu mengikhtiarkannya(memohon pada Allah) dgn panduan yg telah diberikan (program keilmuan) tanpa perlu ke dukun atau rawatan alternatif lain.

insyaallah di group fb ada kawan2 yg sudi membimbing dan juga banyak bonus2 yg saya berikan...
Keilmuan yang terdiri dari beberapa asma yang terpisah satu sama lainnya.Ketika dibacakan secara utuh maka ilmu ini akan membentuk satu pagaran energy@aura bewarna putih kehijaun.
Kharomah, Fadhilat dan Manfaatnya keilmuan ini bermakna untuk Keselamatan, Kharisma & Wibawa serta kemampuan lain yang merangkumi sehingga 200 kegunaan.Pengamal ilmu ini akan memiliki kepekaan batin dan naluri, indera ke 6, daya laduni, pengasihan dan terbukanya cakra2 ditubuh. Mampu membersihkan kawasan yang tidak baik, memagar apa saja dan siapa saja, menghilangkan atau mengembalikan santau, guna-guna & membantu orang kerasukan dengan mudah. Mampu menngesan makhluk ghaib(MG) & gerak rasa dalam keadaan sedar, pukulan dasyat, pindahkan mendung,ikhtiar kerezekian peribadi atau perniagaan, lihat aura, mata fizik dan mata bathin lebih tajam serta lainnya untuk pelbagai kegunaan.

Mahar utk program keilmuan ini RM350 sahaja.Mahar sebagai menghargai sesuatu keilmuan serta pengisian tenaga dari guru ke murid dan akan ada bahagian yg diagihkan pada pihak yg memerlukan seperti anak yatim,masjid dan madrasah.
**Atas permintaan warga cg yg berminat agar tempoh pengurangan mahar dilanjutkan kerana masih ada yg ingin mengumpul maharnya.Untuk merealisasikan permintaan tersebut..Bermula hari ini pengurangan 25% hanya diberikan bagi sesiapa yg hendak membuat pembayaran penuh mahar keilmuan.(RM350-25% = RM262.50)
Manakala yang ingin membuat 2 atau 3 kali bayar maharnya tetap RM350 keseluruhannya.


wirid keilmuan ini sekitar 15-20 minit sahaja.untuk meningkat dan memantapkan kekuatan tenaga dari kalimah2 tersebut agar ditahap maksimum..perlu diwiridkan sekurang2nya seminggu 2 kali..kalau wirid hari2 lagilah bagusnya.

Keilmuan ini pantangannya cuma apa yg dilarang oleh Islam itu sendiri seperti zina,judi,arak dan apa saja yg menjerumuskan ke arah dosa besar.Sendiri buat sendirilah tanggung bila keilmuannya tidak berfungsi seperti diharapkan.Dan jangan sekali2 menggunakan keilmuan ini kejalan yg salah atau utk menunjuk2 apabila sudah mampu melakukan itu dan ini nantinya.

Perlu diingat tiada ilmu yang instant kecuali yg berunsur jin/syaitan.Jadi perlu usaha,wirid dan ambil sedikit masa sebelum sampai ketahap yang mantap kekuatan keilmuannya.


Atas permintaan, maka sy quote beberapa testimoni dari murid2 cg :





















Feedback dari yang kurang faham dan yang faham mengenai landasan ilmu :











Berminat??sila hubungi saya di email [email protected] atau
pm utk proses pengisian@pengijazahan.(Panduan akan diberikan)

kemampuan individu adalah berbeza dan bergantung pada cara dia mengolahkan dan mendalami lagi keilmuan tersebut..nasihat sy wirid seikhlasnya..maksudnya bila selesai 11 hari..teruskan jadi amalan...jadikan manfaat2 keilmuan tu di anggap je sebagai bonus yg boleh digunakan diwaktu memerlukan sebagai ikhtiar menyelesaikan masalah atau hajat.*
yang penting contohnya disaat terjadinya perkara seperti sihir pada ahli keluarga sendiri..kita mampu mengikhtiarkannya(memohon pada Allah) dgn panduan *yg telah diberikan (program keilmuan) tanpa perlu ke dukun atau rawatan alternatif lain.



Firman Allah Taala bermaksud:

Maka hendaklah kamu bertanya kepada ahli zikir (alim ulama) seandainya kamu tidak mengetahuinya. - Surah al-Nahl: Ayat 43


Mengamalkan satu ilmu hikmah dengan istiqomah adalah lebih baik daripada punya banyak ilmu hikmah tapi tidak istiqomah, atau bahkan tidak pernah diamalkan sama sekali.
Beberapa ulama ahli hikmah berpendapat bahwa "istiqomah lebih baik dari 1000 karomah". Hal ini karena Istiqomah adalah pohonnya, sedangkan karomah hanyalah salah satu buah daripada istiqomah.


UP THREAD HARI NI...:)cgrock
 
TT ado buat lagi ke ni? ke tuan jebat dah ambil alih :) .. ado benda nak tanya..
 
Assalamualaikum..jika ada yg berminat dengan program keilmuan..bulan ni last yer..lepas ni kalau nak belajar boleh hubungi murid2 saya..
untuk mereka2 yg menghubungi no hp 018 saya..utk makluman no tersebut saya tak guna dah sebab phonenya rosak..
mohon maaf pada yg cuba hubungi menggunakan no berkenaan..
 
Back
Top
Log in Register