BTC USD 44,176.6 Gold USD 1,766.79
Time now: Jun 1, 12:00 AM

To Sell Produk Promtok (Untuk Wanita Sahaja)

Tabita Termurah

Super Active Member
Joined
Dec 19, 2012
Messages
8,636
Reaction score
0
Points
60
PROMTOK (UPGRADE ASET WANITA)

Promtok.jpg

**13 KESAN UTAMA PROMTOK:
✔PAYUDARA MEMBONJOL MEMBESAR TEGANG
✔MENAIKKAN PUNGGUNG YANG JATUH LONDEH
✔MERAMPINGKAN PINGGANG
✔MENINGKATKAN HORMONE KEWANITAAN
✔MENAMBAH TENAGA BATIN WANITA
✔CIK ADIK MANJA LAIN MACAM
✔MENAMBAH SUSU IBU
✔MISS V MAKIN KEMUT
✔MERAWAT KEPUTIHAN
✔MERAWAT KENTUT FARAJ
✔MERAWAT KESUBURAN WANITA
✔MENGETAT & MERAPATKAN MISS V
✔KULIT PON BOLEH GLOWING CANTIK


**SUSU KAMBING BERPERISA VANILA SEDAP DIMINUM!

**TANPA BAU HAMIS & SUSU DIGUNAKAN BERKUALITI TINGGI

**BAHAN-BAHAN PENTING DALAM ROYAL PROMTOK™
SUSU KAMBING, KAYU SERAPAT, MANJAKANI, PURIRIA MIRIFICA, KACIP FATIMAH, ASTAXANTINE, ARABIC GUM, XANTUM GUM, SUCRALOSE, SIPERNAT, MALTODEXTRIN, DELIMA, CREAMER, SKIM MILK, VANILA FLAVOUR

CARA MINUM:
✔Tuangkan Satu Sachet Ke Dalam Shaker Atau Cawan Berisi 150-200ml Air suam/Biasa
✔Goncang/kacau sehingga larut sebati
✔Royal Promtok Sedia Diminum


~Hanya Minum Sekali Sehari Sahaja Sudah Mencukupi utk montok.
~Satu Jar Ada 15 Sachet (20 gram/Sachet)


Product Details:
PROMTOK (UPGRADE ASET WANITA)


[STRIKE]RM120[/STRIKE]RM95 - 1 botol (termasuk postage)

Hubungi/Whatsapp: 017-6994532 (Aidi)

Pembayaran Boleh Dibuat Di:
~Maybank~logo_maybank2u.gif
No Akaun: 112103170958
Nama: Muhamad Aidi Bin Abdul Latip ~~~

~CIMB~LOGO_cimb_logo.jpg
No Akaun: 7031148080
Nama: Muhamad Aidi Bin Abdul Latip ~~~

 
Last edited:
Sponsored Post

Tabita Termurah

Super Active Member
Joined
Dec 19, 2012
Messages
8,636
Reaction score
0
Points
60
SIJIL KELULUSAN KKM Promtok
Selamat Diminum:



KKM.JPEG
 
Last edited:

Tabita Termurah

Super Active Member
Joined
Dec 19, 2012
Messages
8,636
Reaction score
0
Points
60
Rasa ngeri tengok pinggul sendiri??

Dah la makin londeh,lemak plk tersembul keluar pulak tu...:((
Mesti korang tak tau,ada produk yg boleh atasi semua masalah tu kan??
Dah-dah jgn stressed lg Royal Promtok je jawapannya.

Lose Your Hips.jpg
Kenapa Royal Promtok??

✔ Mudah,jimat & terbukti berkesan
✔ Tak perlu sapu2 cream yg melekit
✔ Tak perlu pembedahan kosmetik
✔ Tak perlu buang duit dgn produk yg tah pape kat pasaran tu

Hanya bancuh,minum & alami sendiri perubahannya..

Royal promtok Halal,bebas kesan sampingan & paling penting ada KKM tau.
Usah berlengah,jom dptkan Royal Promtok sekarang.
 
Last edited:

Tabita Termurah

Super Active Member
Joined
Dec 19, 2012
Messages
8,636
Reaction score
0
Points
60
Sure korang rasa Konfiden level korang drop 100% kan bila breast terlalu kecik??

Dahtu mesti rasa stresskan hari-hari fikir mcmanalah nak besarkan breast korang kan 😉

Usah khuatir para sis sekalian,Promtokkan jer👍
Yup..Cukup hanya minum Promtok setiap hari,breast boleh tegang,kencang dan mekar meninggi😉

ROYAL PROMTOK TERBUKTI!!

Tak percaya??Boleh je rujuk semua testimoni kami💪
Bukan setakat besarkan je,semua masalah dalaman wanita pun mampu dirawat dgn Royal promtok ni..👍

Berminat dgn produk ini?
Bertindak pantas dgn terus menghubungi kami


Before & After.jpg
 

Tabita Termurah

Super Active Member
Joined
Dec 19, 2012
Messages
8,636
Reaction score
0
Points
60
GATAL & TAK SELESA DGN MISS V ANDA??
JANGAN ABAIKAN MASALAH KEPUTIHAN.

Tahukah anda keputihan yg tidak dirawat boleh mengundang kepada pelbagai masalah kesihatan??
- Risiko terkena Jangkitan kuman
- Risiko Kemandulan
- Masalah kencing kotor
- Risiko kanser pangkal rahim

Tahukah anda,Semua risiko diatas boleh dicegah sekiranya anda mengamalkan beberapa langkah seperti:
✅ Menjaga kebersihan
✅ Mengawal pemakanan
✅ Memilih fabrik pemakaian yg sesuai
✅ Mengambil supplement kesihatan yg mampu mencegah masalah keputihan.

SUPPLEMENT??SERAHKAN PADA YG PAKAR.
JOM ROYAL PROMTOK™
====================
✔ Hanya minum Royal promtok™ setiap hari,masalah keputihan dapat diatasi.
Miss V pun menjadi rapat, ketat & semakin wangi.
✔ Jimat,mudah & diyakini
Jom rawat sebelum terlambat.


Miss V Gatal dan Berbau.jpg
 

Tabita Termurah

Super Active Member
Joined
Dec 19, 2012
Messages
8,636
Reaction score
0
Points
60
Terasa hubungan intim yg semakin hambar??
:( suami dah mula bg alasan bila diajak bersama?

Dan kalau bersama sekali pun,nikmat dah kurang & x best seperti dulu dulu?
:( terasa kecewa dgn performance sendiri.

:( miss v yg semakin longgar
:( rasa kurang grip bila bersatu
:( breast semakin kendur & kurang anjal
:( bontot semakin londeh
:( kurang tenaga dan lesu ketika bersama

biar kami bantu atasi masalah hambar diranjang anda dgn royal promtok sekarang!!
:) rasai kesan bak anak dara seawal 7 hari pengambilan
:) kembalikan nikmat hubungan intim seperti nikmat malam pertama
:) gandakan tenaga,tingkatkan nafsu batin anda ketika bersama
:) tampil lebih yakin,seksi dgn aset yg lebih menggoda

jom kembalikan nikmat waktu bersama dgn royal promtok sekarang.
Hubungi kami segera sementara stok masih ada!!


Jalinan Kasih.jpg
 

Tabita Termurah

Super Active Member
Joined
Dec 19, 2012
Messages
8,636
Reaction score
0
Points
60
JANGKITAN KUMAN PUNCA KEPADA MASALAH KEPUTIHAN!!
KENALI TANDA-TANDA MISS V DIJANGKITI KUMAN.

✔ Mengalami keputihan yg banyak dari biasa
✔ Mengalami simptom kegatalan di sekitar kemaluan
✔ Tumbuh ruam & jerawat di permukaan kemaluan
✔ Terasa perit dan pedih ketika membuang air kecil
✔ Keputihan menjadi sedikit bergumpal & lebih kenyal
✔ Pertukaran warna pada keputihan spt: kelabu,putih kuning,atau hijau
✔ Timbul bau yg kurang menyenangkan

Cegah & rawat sebelum terlambat.

Jom atasi masalah keputihan dgn Royal promtok..
Royal promtok sahabat sejati miss V anda


Stress.jpg
 

Tabita Termurah

Super Active Member
Joined
Dec 19, 2012
Messages
8,636
Reaction score
0
Points
60
Ramai sangat dok tanya kami,selamat ke Royal promtok ni? & apa kandungganya??

So kt atas ni kami kongsikan 11 kandungan rahsia yg terkandung dalam setiap jar Royal promtok.

Semua kandungan yg kami gunakan adalah berasaskan herba & tumbuh-tumbuhan..

Bebas kandungan berbahaya & meragukan.

Selain drpd itu,produk Royal promtok juga adalah halal & telah mendapat kelulusan drpd KKM,serta diproses di kilang yg bertaraf GMP.

Kesimpulannya:

Kandungan Royal promtok adalah selamat & dan sesuai utk diminum oleh semua wanita.
Anda nak cantik?Anda nak kelihatan montok?
Jom minum Royal Promtok


Ramuan.jpg
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register