Problem bil/pakej ngan astrok ? At your service here :)

CG Sponsors




hazirah

Super Active Member
Joined
Jan 9, 2009
Messages
6,907
Reaction score
100
Points
73
Salam all,

aku bukan sales agent astruk ye , cuma cust serbis exec saja ...

tujuan bukak thread xde nak jual apa2 all suma pertolongan pree of cas...

kalau korang ada apa2 mslh/enquire/komplen/x paham/dispute or ada bad experience ngan astruk sebelum ni, bleh pm or drop ic/acc no kt aku aku akan cuba cheq kt korang kalau aku ad masa time keja ... mayb korg xda ms nak call or kdg2 terlalu susah nak dpt connect kat mana2 agen....

tp pasal bil/pakej sj ye , teknikal aku x handle .... tp klau aku bleh tulong sikit2 aku gtau ...

bukan apa , aku paham asteruk has very bad reputasi psl rmai cust yg kdg2 x paham lps tu salah paham psal mcm mn bil or pengiraan pakej dihitung dlm bil dorang , kdg2 benda simple ja , tp as cust serbis aku dihujani heavy call utk dispute psl benda2 kecil ni....

so ada apa2 isu / benda nk mntak aku tlg cheq jgn segan2 tnya ..., kalau buleh tlg aku tlg kalau x pun jgn marah ye , sbb aku akn cuba yg terbaik :) ....

peace yall..

--------------------------------

ni ha nak hupdate kalau korang ada debit card or credit card, (kecuali amex/diners) , pastu korang daftar lg e-billing sebelum 30 april dpt rebate bulanan 3 hengget ...

senang , x gaduh duk terlupa dah nk byar bil , every month tolak auto dr cc/dc kita ... xdakla problem astro kna potong lg...
 

Attachments

Last edited:
Sponsored Post

saxsor

Super Active Member
Joined
May 25, 2009
Messages
8,464
Reaction score
34
Points
70
ok...akan ku bookmarkkan...

kdg mmg susah nk kontek astrok ni...asyik suoh dgr lagu beyond jer....
 

ejoybaik

Super Active Member
Joined
May 22, 2008
Messages
5,534
Reaction score
29
Points
70
cam ne nak dapat kan njoi secara percuma...?
 

Taroneey

Banned
Joined
Sep 18, 2012
Messages
707
Reaction score
209
Points
23
Ambe kena scam dgn asteruk bulan lepas TT... Bulan lepas dalam masa 2 minggu acc astro aambe kena potong 2 kali.. Dah le kol berjam jam baru dapat... silaka punya astrok skang aku dah tak mau pakai lagi astrok... minggu last aku langgan astro first dan astro best ari2 (balas dendam)...padan muka hang astrok.... Bulan depan nak potong acc astrok ambe kat kg plak..
 

hazirah

Super Active Member
Joined
Jan 9, 2009
Messages
6,907
Reaction score
100
Points
73
cam ne nak dapat kan njoi secara percuma...?
njoi percuma tu utk certain cust je , yg dorang pilih melalui e-kasih or certain jbtn ... mcm jbtn kerajaan, pusat kebajikan ,or cust yg da lamaaaaaaaaaaa tutup akaun bertahun2 tp still ada set decoder ngan piring lg... klau nk convert njoi kne pastikan akaun skang ni abis kontrak dlu .. pstu yg ni kne call hotline njoi kt 03 9543 8100 .. cust serbis astro x handle utk njoi...
 

hazirah

Super Active Member
Joined
Jan 9, 2009
Messages
6,907
Reaction score
100
Points
73
Ambe kena scam dgn asteruk bulan lepas TT... Bulan lepas dalam masa 2 minggu acc astro aambe kena potong 2 kali.. Dah le kol berjam jam baru dapat... silaka punya astrok skang aku dah tak mau pakai lagi astrok... minggu last aku langgan astro first dan astro best ari2 (balas dendam)...padan muka hang astrok.... Bulan depan nak potong acc astrok ambe kat kg plak..
langgan astropirst ngan astrobest tu still dia akn masuk lg dlm last bill.. klau last bill xsettle after few month slalunya dorg hntar surat lawyer rsnya ...
 

Dreamboxjb

Legendary Member
Joined
Apr 30, 2011
Messages
11,713
Reaction score
51
Points
135
Salam all,

aku bukan sales agent astruk ye , cuma cust serbis exec saja ...

tujuan bukak thread xde nak jual apa2 all suma pertolongan pree of cas...

kalau korang ada apa2 mslh/enquire/komplen/x paham/dispute or ada bad experience ngan astruk sebelum ni, bleh pm or drop ic/acc no kt aku aku akan cuba cheq kt korang kalau aku ad masa time keja ... mayb korg xda ms nak call or kdg2 terlalu susah nak dpt connect kat mana2 agen....

tp pasal bil/pakej sj ye , teknikal aku x handle .... tp klau aku bleh tulong sikit2 aku gtau ...

bukan apa , aku paham asteruk has very bad reputasi psl rmai cust yg kdg2 x paham lps tu salah paham psal mcm mn bil or pengiraan pakej dihitung dlm bil dorang , kdg2 benda simple ja , tp as cust serbis aku dihujani heavy call utk dispute psl benda2 kecil ni....

so ada apa2 isu / benda nk mntak aku tlg cheq jgn segan2 tnya ..., kalau buleh tlg aku tlg kalau x pun jgn marah ye , sbb aku akn cuba yg terbaik :) ....

peace yall..

.
tt, bolekah pasangkan astr njoi percuma di bintan ? dia org malaysia...
 

Taroneey

Banned
Joined
Sep 18, 2012
Messages
707
Reaction score
209
Points
23
langgan astropirst ngan astrobest tu still dia akn masuk lg dlm last bill.. klau last bill xsettle after few month slalunya dorg hntar surat lawyer rsnya ...
Sape tak tahan TT... Mula2 astrok col bg rebate kalo ambe amik pakej ntahapentah ... Tgh sedap guna 5,6 bulan.. Acc astro ambe kena potong diorg cakap acc tertunggak ambe rm3oo lebih... Ambe col marah customer service... dia buka balik acc ambe selame seminggu dia potong balik... Rupenye yg ambe gune sebelum ni takde rebate...
 

ejoybaik

Super Active Member
Joined
May 22, 2008
Messages
5,534
Reaction score
29
Points
70
njoi percuma tu utk certain cust je , yg dorang pilih melalui e-kasih or certain jbtn ... mcm jbtn kerajaan, pusat kebajikan ,or cust yg da lamaaaaaaaaaaa tutup akaun bertahun2 tp still ada set decoder ngan piring lg... klau nk convert njoi kne pastikan akaun skang ni abis kontrak dlu .. pstu yg ni kne call hotline njoi kt 03 9543 8100 .. cust serbis astro x handle utk njoi...
terbaek... jawapan macam dalam skrip.... good job..
 

hazirah

Super Active Member
Joined
Jan 9, 2009
Messages
6,907
Reaction score
100
Points
73
Sape tak tahan TT... Mula2 astrok col bg rebate kalo ambe amik pakej ntahapentah ... Tgh sedap guna 5,6 bulan.. Acc astro ambe kena potong diorg cakap acc tertunggak ambe rm3oo lebih... Ambe col marah customer service... dia buka balik acc ambe selame seminggu dia potong balik... Rupenye yg ambe gune sebelum ni takde rebate...
slalunya aku kne bambu psl nie la, bhgian telesales yg buat hal , cust mai mengamuk kt cust serbis , klau bleh tlg confirm balik die call tu offer rebate apa , kalau aku bleh trace if ada rekod bleh buat waiver balik kt bil, jgn risau ..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register