BTC USD 64,283.2 Gold USD 4,481.21
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Presiden disaman trafik

eboss

CG Hardcore
gemgem
Messages
85,650
Paid Membership
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,650
Reaction score
1,896
Points
591
ASUNCION 16 Mei - Presiden Paraguay, Fernando Lugo tidak terkecuali daripada peraturan jalan raya apabila disaman AS$104 (RM370.54) kerana memotong secara berbahaya selain memiliki lesen yang sudah tamat tempoh.

Ketua Pengangkutan Lebuh Raya, Eduardo Petta memberitahu radio Nanduti, beliau menahan kereta Ford Explorer tanpa plat pendaftaran itu selepas ia memotong secara berbahaya di lebuh raya selatan ibu kota.

"Saya dapati ia dipandu oleh Presiden Lugo lalu minta dia tunjukkan lesen memandu yang saya dapati telah tamat tempoh. Saya pun menyamannya atas dua kesalahan dan dia mempunyai tempoh lima hari untuk membayarnya," kata Petta. - AP
 
cuba bayangkan kalo org2 kenamaan kat sini takde guna escort...fuh..
 
klu org2 besar mesia kna saman pon bukan derang bayr
msto settle pki kabel jek
chiss
 
ni baru betul jlnkan undang2...
 
Kat sini kalau buat macam tu tentu dah ke sarawak kena transfer polis tu...
 
Kat sini kalau buat macam tu tentu dah ke sarawak kena transfer polis tu...

kompom pnye..

saman yg kuar tu plak setel gtu je..

org biase pun bley ad kabel setel saman..

inikan plak menteri..
 
masalahnye ramai orang kenamaan kat malaysia nie lah yang ramai tak bayar saman dan cukai....betul tak???
 
:))
bgus2.. nk dgr cte lak yg kt msia ni.. lg2 VIP yg x pkai tali pggang blkg..
:))
 
Back
Top
Log in Register