Post Manager Mechanical TM - Sarawak

CG Sponsors




estacoco

Super Active Member
Joined
May 5, 2008
Messages
7,542
Reaction score
25
Points
70
Salam,

nak offer pada kengkawan sini yang lokasi di Sarawak atau kat semenanjung nak balik Sarawak (original Sarawakian sahaja tau bukan sebab ikut bini etc).

Openkan thread ni sebab kitorang dah berapa round buat advertisement internal masih tak dapat candidates yang bersesuaian. basic info pasal offer ni:

- Jawatan di Property Operations, (satu bahagian dalam TM, TM ni Telekom ye)
- Post di Kuching (cover whole Sarawak)
- qualification degree in mech eng or other related eng fields (prefer mech laa)
- post kontrak selama 1 tahun sebelum boleh dipertimbangkan ke jawatan tetap
- detail iklan akan dikeluarkan dalam Borneo Post Sabtu ni (09.01.10)

kalau ada sedara mara, kawan atau korang sendiri yg meet spec dlm iklan sabtu ni apply la secara online di www.tmcareer.com.my . tarikh tutup permohonan sebelum shortlist 23 Jan 10.

salam...
 
Sponsored Post

estacoco

Super Active Member
Joined
May 5, 2008
Messages
7,542
Reaction score
25
Points
70
UPDATE
due to unforeseen circumstances iklan tak dapat keluar esok, minggu depan di Borneo Post.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register