Wanted Portable PA System

CG Sponsors




Irwan De Gea

Active Member
Joined
Feb 8, 2012
Messages
2,097
Reaction score
21
Points
25
Salam 1 Malaysia buat warga CG..

Sya mencari PA System utk kegunaan opis member..
Sya tak brapa tahu sgt pasal PA System nie...

Apa yg customer minta, dia nak yg jenis portable...
Senang citer, nak satu set PA System...

Estimate price, dlm RM3K..

Area Cheras...

Jika ada rakan CG bleh bantu, mohon pm atau wasup 0103214562.. :)cgrock
 
Sponsored Post

wantech

Fun Poster
Joined
Mar 10, 2012
Messages
807
Reaction score
21
Points
15
Salam 1 Malaysia buat warga CG..

Sya mencari PA System utk kegunaan opis member..
Sya tak brapa tahu sgt pasal PA System nie...

Apa yg customer minta, dia nak yg jenis portable...
Senang citer, nak satu set PA System...

Estimate price, dlm RM3K..

Area Cheras...

Jika ada rakan CG bleh bantu, mohon pm atau wasup 0103214562.. :)cgrock
Cheras dekat ngan Jalan Pasar... Gi survey sana lah bro... Banyak pilihan..
 

ameant

Super Active Member
Joined
Mar 27, 2007
Messages
6,332
Reaction score
143
Points
73
yaaaa vote jalan pasar... budget bawah 1k pon boleh dpt
 

Irwan De Gea

Active Member
Joined
Feb 8, 2012
Messages
2,097
Reaction score
21
Points
25
Dah g jalan pasar lepas jumaat tadi...
Model Behringer ok ka??
 

DreamCatcher

CG Top Poster Club
Joined
Jan 11, 2008
Messages
23,785
Reaction score
917
Points
176
amik motivity pun da ok ? ni tuk letak kat opis ke camna ?

Beli 12-15inch speaker pastu pakai power mixer da lepas da tu :D
 

Irwan De Gea

Active Member
Joined
Feb 8, 2012
Messages
2,097
Reaction score
21
Points
25
amik motivity pun da ok ? ni tuk letak kat opis ke camna ?

Beli 12-15inch speaker pastu pakai power mixer da lepas da tu :D
motivity brand dari mana yer tuan?

Member request yg jenis portable..
Sebab nanti senang, kalu nak g bawak kat mana2 event...

Pastu, dia nak yg ada brand sikit... sebab nak supply ker jabatan kerajaan..... :):)
 

DreamCatcher

CG Top Poster Club
Joined
Jan 11, 2008
Messages
23,785
Reaction score
917
Points
176
motivity brand dari mana yer tuan?

Member request yg jenis portable..
Sebab nanti senang, kalu nak g bawak kat mana2 event...

Pastu, dia nak yg ada brand sikit... sebab nak supply ker jabatan kerajaan..... :):)
brand china. So far den pakai masuk 8 tahun ok je :D

Sbb takut bajet bro lari kat speaker je. Part2 lain pun kena beli gak macam mic, wayar, stand semua tu :D
 

Irwan De Gea

Active Member
Joined
Feb 8, 2012
Messages
2,097
Reaction score
21
Points
25
brand china. So far den pakai masuk 8 tahun ok je :D

Sbb takut bajet bro lari kat speaker je. Part2 lain pun kena beli gak macam mic, wayar, stand semua tu :D
Yerp betul....
Dah dpt 1 quotation utk behringer tadi...
Hope dpt deal ngan member yg nak tu.. :)cgrock
 
Sponsored Post
Top
Log in Register