BTC USD 22,948.8 Gold USD 1,927.86
Time now: Jun 1, 12:00 AM

To Sell Pinkish Soapmask - Duta, Siti Sairah

mocca_83

Active Member
Messages
1,267
Joined
Jan 11, 2013
Messages
1,267
Reaction score
1
Points
25
Assalamualaikum warga CG

Dengan lafaz bismillahirrahmanirrahim...



Raja sabun pinkish whitening soapmask organik, dengan duta dan pengguna setianya Siti Sairah

603ad57404ddbae1d6864d61b5a8f759.th.jpg


dad4d916bbb52dec155804b8629685d8.md.jpg


Artis popular pun pakai, jadi siapa nak kulit secantik artis Siti Sairah dan artis2 lainnya? :)cgrock



Anda hadapi masalah2 begini?

:((JERAWAT
:((JERAGAT (PIGMENTASI)
:((PARUT DAN CELA
:((KEDUTAN
:((KULIT KUSAM DAN GELAP
:((TONA KULIT TAK SEKATA
:((DAKI DEGIL

Malu dan hilang keyakinan diri, stress memikirkan solusinya ~X(

Dah cuba banyak produk dipasaran, mahal...duit pun melayang tapi tiada kesan.

Nak kan produk 100% organik.

Nak jimat 1 produk boleh pakai 1 badan. 3 in 1. Bau wangi buah segar

PINKISH WHITENING SOAPMASK aka "RAJA SABUN" "SABUN PINKISH" "SABUN AJAIB" adalah jawapannya.


cb1ad3930fb6e1ce1b39c1e0f04d9a86.th.jpg


✿ Mampu menjadi make up remover sebagai penanggal mekap yg terbaik
✿ Memutihkan dan menyerikan kulit
✿ Membersihkan kulit wajah dan leher
✿ Menyah toksin
✿ Menambah vitamin
✿ Menyihatkan dan meyegarkan kulit dalam tempoh 12 jam
✿ Penambahan oksigen sehingga memasuki 3 lapisan kulit dalam.
✿ Membantu menganjalkan kulit dari dalam.
✿ Mengecutkan jerawat dalam masa 1 - 2 minggu
✿ Memudarkan & menghilangkan parut & cela
✿ Mengurangkan & menyelesaikan masalah pigmentasi @ jeragat
✿ Mengurangkan kedutan
✿ Mencerahkan kulit yang kusam/gelap
✿ Menyamaratakan tona kulit yang tidak sekata
✿ Mencerahkan kulit dicelah2 lipatan
✿ Boleh digunakan untuk muka & badan
✿ Memberi kelembapan yang sempurna
✿ Penggunaan berterusan akan membuat kulit lebih bersinar & bermaya tanpa solekan yang tebal.


bac98839cbd26d76fdbd511b75cef938.th.jpg


fe65abaf95023770a941f4c02c1c62b7.th.jpg


Okay ni pun salah satu #soapmaskFact yang anda semua kena tahu. Buih-buih pertama yg keluar bila kita guna Soap Mask ni akan berwarna SOFT PINK (Kita panggil mak buih ya ) Maaf dalam gambar memang tak berapa nampak warna sebenar. So, mak buih ni la yang kita kena tonyoh kat muka kita sampai laa buih-buih tebal muncul untuk dijadikan mask kita. Sebab apa? Mak buih yang terbaik dan mempunyai nilai khasiat yang paling tinggi (ekstrak strawberry)

Seperti yg kita semua tahu buah strawberry antara buah yang mempunya nilai anti-oksida yg paling tinggi sebab tu Pinkish Cosmetic memilih Strawberry sebagai bahan utama. Soap Mask ni lebih kepada merawat kulit ye, bukan nak bagi putih semata-mata. Ingat Pinkish ingat Strawberry




Ingredients dalam Sabun Pinkish :

  1. EKSTRAK STRAWBERRY
  2. KOLAGEN BUAH2AN
  3. VITAMIN A, C & E
  4. LICORICE
  5. VIRGIN COCONUT OIL
  6. ALOE VERA


PRICE: Mini (16gm) RM10
Large (100gm) RM50

Contact method/details: PM OR WHATSAPP/SMS: 011-23201746


41110537368d42e92bc8b7e45f9123e5.md.jpg
 
Last edited:
Sponsored Post

mocca_83

Active Member
Messages
1,267
Joined
Jan 11, 2013
Messages
1,267
Reaction score
1
Points
25
Sabun muka dan badan "RAJA SABUN" "SABUN PINKISH" "SABUN AJAIB"
  • FACEMASK
  • CLEANSER
  • MAKEUP REMOVER
  • WHITENING PIGMENTATION SERUM

Nak tengok testimoni bergambar pengguna RAJA SABUN ni?

Wow sangat kan? Ni baru sebulan guna pinkish soap kalau 2 bulan atau 3 bulan semakin cerah berseri seri la jawabnya
9ed2f0bb1ceb8233cf2e6364984eb096.th.jpg



Terbaiiikkkkk.... nak rasai perbezaan walau dengan hanya 1 kali cucian?
1f0a1dd74096f6f025c5a2f4efb1f3be.th.jpg



Siapa yang kena chicken pox memang menderita, dah lah sakit risau pulak dengan parut2 dimuka dan badan.
Jangan risau, InsyaAllah RAJA SABUN AJAIB boleh menghilangkan parut2

04a2b1372aa1c1aa7998d3beeab64432.th.jpg



Bauuuuu pun wangi. Jangan makan sabun sudah :))
8ac3b1b21a0139e446157ecfa48297aa.th.jpg



Muka badan semua area pun boleh guna.

9e240dfc0264d651d08bba70115cb2d0.md.jpg




Bukan untuk mencerahkan sahaja tau, sesuai untuk yg ada eczema, gatal² kulit, kulit berparut, masalah jerawat sangat la sesuai.
Kanak² seawal usia 2 tahun dah boleh guna, sangat selamat untuk kulit kita.

Yang nak cuba soapmask 16gm ni hanya rm10 shja. Murah kan?
Berminat?
Meh roger ke 011-23201746 sekarang.



Menggunakan ekstrak STRAWBERRY YANG PEKAT DAN MEMIKAT

Jangan makan tauu
Yg best 1 bilik air bau wangii

 
Last edited:

mocca_83

Active Member
Messages
1,267
Joined
Jan 11, 2013
Messages
1,267
Reaction score
1
Points
25
Jerawat dan parut

Alhamdulillah,makcik ni ckp dh pakai mcm2 produk yg mahal2, tapi dengan PINKISH ni skali pakai dia rasa serasi..Tu yg repeat lagi lpas try satu.

b91a26e3d0b609fb95ed4582f47b6a9c.md.jpg




Parut2 jerawat pudar, tak keringkan kulit dan lagi power lepas cuci rasa tegang...

abcd19250af998fee78ca3cb8410b69d.md.jpg




Nak awet muda dan putih bersih? Meh roger ke 011-23201746 sekarang.

Nak try? Hanya RM10 untuk mini sabun strawberry. Kecil² tapi power tau.
Bukan untuk muka sahaja, boleh guna satu badan.
 

mocca_83

Active Member
Messages
1,267
Joined
Jan 11, 2013
Messages
1,267
Reaction score
1
Points
25
✿ Mampu menjadi make up remover sebagai penanggal mekap yg terbaik
✿ Memutihkan dan menyerikan kulit
✿ Membersihkan kulit wajah dan leher
✿ Menyah toksin
✿ Menambah vitamin
✿ Menyihatkan dan meyegarkan kulit dalam tempoh 12 jam
✿ Penambahan oksigen sehingga memasuki 3 lapisan kulit dalam.
✿ Membantu menganjalkan kulit dari dalam.
✿ Mengecutkan jerawat dalam masa 1 - 2 minggu
✿ Memudarkan & menghilangkan parut & cela
✿ Mengurangkan & menyelesaikan masalah pigmentasi @ jeragat
✿ Mengurangkan kedutan
✿ Mencerahkan kulit yang kusam/gelap
✿ Menyamaratakan tona kulit yang tidak sekata
✿ Mencerahkan kulit dicelah2 lipatan
✿ Boleh digunakan untuk muka & badan
✿ Memberi kelembapan yang sempurna
✿ Penggunaan berterusan akan membuat kulit lebih bersinar & bermaya tanpa solekan yang tebal.
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register