pinjaman peribadi untuk semua.

Recommended Brokers


Poll : CariGold new board 2019

  • Fonts terlampau besar, boleh kecilkan sedikit

    Votes: 24 22.4%
  • Warna terlampau terang

    Votes: 8 7.5%
  • Sidebar besar agak mengganggu

    Votes: 44 41.1%
  • Sangat berminat dengan theme baru ini

    Votes: 29 27.1%
  • Serius, tak minat langsung

    Votes: 34 31.8%

Latest Threads

anir iniaj

Freshie
Joined
Jul 13, 2014
Messages
7
Reaction score
0
Points
0
kami menguruskan pinjaman peribadi untuk kakitangan kerajaan dan swasta. no upfront. berminat sila hubungi 010-2983539 (msg / whatsapp / wechat)BBM 22c7c118. apa yg special dgn perkhidmatan kami? kena hubungi untuk maklumat lanjut. :D:cool:
 
Last edited:
Sponsored Post

EZ Number

Freshie
Joined
Jul 16, 2014
Messages
4
Reaction score
0
Points
0
Salam,

Masih banyak cara untuk mengatasi masalah kewangan....

Jika rasa tak mampu nak bayar interest yg terlalu tinggi dan takut gagal untuk membayar balik pinjaman dan akan menyebabkan pinjaman bertambah....JAUHKAN DIRI ANDA DARI SYARIKAT PINJAMAN BERLESEN!!!

Itulah situasi akan berlaku sekiranya meminjam dengan syarikat kewangan berlesen...

Nak salahkan diaorg 100% pun tak boleh juga, kalau dah pinjam tu bayar lah balik. Jangan buat tak tau jer...Syarikat pinjaman wang berlesen membuat perniagaan sah, cuma caranya agak melampau bila masa org tak bayar ikut masa pembayaran.

Buatlah pengeluaran wang EPF akaun 2. Tiada Upfront.

Hbungi/sms Kami:
011-12869389
013-2550567
012-2479768
 

anir iniaj

Freshie
Joined
Jul 13, 2014
Messages
7
Reaction score
0
Points
0
Salam,

Masih banyak cara untuk mengatasi masalah kewangan....

Jika rasa tak mampu nak bayar interest yg terlalu tinggi dan takut gagal untuk membayar balik pinjaman dan akan menyebabkan pinjaman bertambah....JAUHKAN DIRI ANDA DARI SYARIKAT PINJAMAN BERLESEN!!!

Itulah situasi akan berlaku sekiranya meminjam dengan syarikat kewangan berlesen...

Nak salahkan diaorg 100% pun tak boleh juga, kalau dah pinjam tu bayar lah balik. Jangan buat tak tau jer...Syarikat pinjaman wang berlesen membuat perniagaan sah, cuma caranya agak melampau bila masa org tak bayar ikut masa pembayaran.

Buatlah pengeluaran wang EPF akaun 2. Tiada Upfront.

Hbungi/sms Kami:
011-12869389
013-2550567
012-2479768
sy bkn dr syarikat kewangan berlesen. sy adalah agen kepada bank2 n koperasi d malaysia. mana yg saya blh push for approval sy akan tolong. pengalaman dgn bank n koperasi xde la lama tp 8 tahun dlm bidang kewangan insyaAllah blh membantu mana yg sesak2 nak byr hutang. hubungi sy direct ke hp jika berminat sebab malam baru sy akan buka web ni utk tgk update. sekian.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register