Pinjaman berlesen - minta pendapat

CG Sponsors




Rain64

Fun Poster
Joined
Jul 26, 2010
Messages
249
Reaction score
0
Points
10
-message has been deleted-
 
Last edited:
Sponsored Post

sains_metafizik

Active Member
Joined
Sep 18, 2008
Messages
1,467
Reaction score
0
Points
25
Sy ada buat pinjaman kat Syt Pinjaman berlesen sebanyak 10,000 rgt. dgn byaran sebyk 1500 rgt./bulan dlm tempoh +-24 bulan. Ini bermakna separuh gaji sy habis utk byran tersebut. Kalau ada apa2cadangan/penyelesaian terbaik dari rakan2 CG yg dpt membantu meringankan beban sy. Utk rujukan, sy bekerja swasta dgn pendapatan 3,000/bulan
tak cuba buat kat bank ke?ada masalah blacklist?kalau nama ok cuba dapatkan pinjaman kat bank untuk tutup hutang dengan along tu...:-?
 

Carlos Adzha

Active Member
Joined
Aug 31, 2010
Messages
1,296
Reaction score
2
Points
25
mana punya along u pinjam ini ? manyak untung loo ini along.
1500 x 24(bulan) = rm36,000

haiya..kalau wa buat ini machiam kaya la wa.. lain kali u buat sama wa, inteles cikit2 saja.
 

Rain64

Fun Poster
Joined
Jul 26, 2010
Messages
249
Reaction score
0
Points
10
-message has been deleted-
 
Last edited:

damreza

Active+ Member
Joined
Jul 4, 2006
Messages
2,870
Reaction score
13
Points
25
Sy ada buat pinjaman kat Syt Pinjaman berlesen sebanyak 10,000 rgt. dgn byaran sebyk 1500 rgt./bulan dlm tempoh +-24 bulan. Ini bermakna separuh gaji sy habis utk byran tersebut. Kalau ada apa2cadangan/penyelesaian terbaik dari rakan2 CG yg dpt membantu meringankan beban sy. Utk rujukan, sy bekerja swasta dgn pendapatan 3,000/bulan
haiyo lepas pinjam baru tanya ker? :(scam
dgn gaji rm3000 tuh buat jer RHB Easy..senang jer dpt cash rm10,000.00 gie tengok section di CG ade hal RHB Easy nie :)paid :)cgrock

LINK
http://www.rhb.com.my/easy/
 
Last edited:

tebbaloi

Legendary Member
Joined
Mar 4, 2009
Messages
13,457
Reaction score
444
Points
131
adoii kenapa tak g yg legal bank dulu :(( :((
 

Rain64

Fun Poster
Joined
Jul 26, 2010
Messages
249
Reaction score
0
Points
10
-message has been deleted-
 
Last edited:

Carlos Adzha

Active Member
Joined
Aug 31, 2010
Messages
1,296
Reaction score
2
Points
25
ko ade blacklist ape bro?.bila ko buat dgn money lander tu. bole aku tau apa nama company n di mana?
 
Sponsored Post
Top
Log in Register