BTC USD 49,012.7 Gold USD 1,784.16
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Phuket 3 hari 2 malam rm600

lanx119

Freshie
Messages
49
Joined
Dec 18, 2009
Messages
49
Reaction score
0
Points
6
Penerbangan pada bulan Mac
* Penerbangan Air Asia pergi balik
* Hotel 3 bintang
Promosi hanya pada bulan Disember, jadi buat tempahan sekarang!
sila msg saya jika interested atau utk keterangan lanjut
 
Sponsored Post

myamri

Fun Poster
Messages
688
Joined
Jul 28, 2008
Messages
688
Reaction score
3
Points
15
mcm menarik... ade gamba tak kat area mane phuket tu?
 

neceolite

Active Member
Messages
2,074
Joined
Mar 4, 2007
Messages
2,074
Reaction score
5
Points
25
Penerbangan pada bulan Mac
* Penerbangan Air Asia pergi balik
* Hotel 3 bintang
Promosi hanya pada bulan Disember, jadi buat tempahan sekarang!
sila msg saya jika interested atau utk keterangan lanjut

bro aku intested ? pakej itu utk 2 orang ke ?
 

lanx119

Freshie
Messages
49
Joined
Dec 18, 2009
Messages
49
Reaction score
0
Points
6
Kepada Myamri dan neceolite terlebih dahulu saya nak tanya kamu berada dimana sekarang Lembah Klang ke?
 

lanx119

Freshie
Messages
49
Joined
Dec 18, 2009
Messages
49
Reaction score
0
Points
6
Promosi ni hanya terbuka di kawasan Lembah Klang sahaja, interested call saya di 0163790073 Azlan
 

ayie206

Legendary Member
Messages
16,425
Joined
Apr 7, 2008
Messages
16,425
Reaction score
106
Points
123
macam best.. tapi wife aku due end april ni..
jadi tak leh g..
 

lanx119

Freshie
Messages
49
Joined
Dec 18, 2009
Messages
49
Reaction score
0
Points
6
Hotel di Patong Beach, ada banyak gamba di internet search patong beach
 

lanx119

Freshie
Messages
49
Joined
Dec 18, 2009
Messages
49
Reaction score
0
Points
6
Pakej ni utk seorang je tapi kalau dapat promote kepada 6 org lain dapat satu tiket free
 

arafatprofit

Active+ Member
Messages
2,903
Joined
Sep 21, 2006
Messages
2,903
Reaction score
12
Points
25
Aku berminat, tapi jan baru leh confirmkan. Full board ker
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register