BTC USD 62,006.3 Gold USD 1,767.67
Time now: Jun 1, 12:00 AM

pertolongan

ahchan

Active+ Member
Joined
Dec 5, 2010
Messages
2,744
Reaction score
2
Points
25
salam semua warga CG
sy harap agen yg ade dlm ni kalau betul nk tolong jgn la aniaya org lain ya
sbb mula2 ckp manis n mcm2, last2 ah long n aniaya org
jgn la cmtu
kalau betul boleh tolong buat loan alhamdulillah sgt2
sbb kebykan yg nk buat org sebangsa dan seagama kita
kalau mereka senang, xda nk mintak tolong kwn2 buat loan
thanks semua yg menolong, semoga Allah melimpahkan rahmat dan rezeki kepadanya
aminn:)
 
Sponsored Post

maverickcwm

Freshie
Joined
Dec 3, 2010
Messages
25
Reaction score
0
Points
3
salam semua warga CG
sy harap agen yg ade dlm ni kalau betul nk tolong jgn la aniaya org lain ya
sbb mula2 ckp manis n mcm2, last2 ah long n aniaya org
jgn la cmtu
kalau betul boleh tolong buat loan alhamdulillah sgt2
sbb kebykan yg nk buat org sebangsa dan seagama kita
kalau mereka senang, xda nk mintak tolong kwn2 buat loan
thanks semua yg menolong, semoga Allah melimpahkan rahmat dan rezeki kepadanya
aminn:)

apersal bro saper tipu u? letak jer namer dorang kat sini! so semua orang bleh tahu...... huhuhuhu! :p
 

Carlos Adzha

Active Member
Joined
Aug 31, 2010
Messages
1,296
Reaction score
2
Points
25
Kepada ahchan,

Boleh x jelaskan aniaya yg mcm mana tu. N boleh x kalau nk jadi hero, jadi hero yg berani kerana benar. Ko jgn main cakap atas angin je. Bila ko dh buat statement mcm ni, ko x sedar yg ko dh aniaya ramai agen dlm cg ni. Aku Nak kau kasi detail ,aniaya mcm mana, siapa,. Kami pun nk tau. Ko nk takut ape, ko bukan pakai nama sebenar pun.come on la! grow up la bro. Dah tua pun jgn jd budak2. Aku tengok ramai parasit mcm ko dlm cg ni
 

bowthugz69

Active+ Member
Joined
Oct 25, 2010
Messages
3,667
Reaction score
2
Points
25
ntah... mention je la nama2 agen yg menipu tu.... bleh gak ltak dalam list nih... cepat2.. nak tulis nih... huhu...
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register