Personal Loan

CG Sponsors




nabilnabila

Freshie
Joined
Oct 13, 2008
Messages
43
Reaction score
0
Points
6
Mintak tolong sangat2 kat member2 CG yg leh bantu.... Saya memerlukan pinjaman untuk membersihkan nama dari blacklist. Nama saya dulu pernah bagi orang guna so sekarang orang yang guna tu dah mungkir janji....

Tapi had blacklist x lah sampai 10K rasa dalam 7K atau 8K

Saya bekerja swasta, Gaji RM1600.00 sebulan leh x kalau saya nak apply loan....

Lagi pun saya memang sangat2 nak guna duit sebab untuk rawatan diri saya sendiri. Kos rawatan saya tinggi. jadi minta tolong pada kawan2 sume yang baik hati carikan jalan keluar...

Allah sentiasa memudahkan rezeki kepada mereka murah hati....amin.....
 
Sponsored Post

gmsatria

Super Active Member
Joined
Sep 17, 2009
Messages
8,764
Reaction score
6
Points
65
try usha mane2 thread kat bhgn loan....
 

abangbeca

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Jan 26, 2009
Messages
8,703
Reaction score
155
Points
73
klu swasta susah sikit melainkan ader panel @ pgm.....
 

gengjawa

CG Top Poster Club, XM Official, Introducing Broke
Platinum Member
Joined
Dec 22, 2006
Messages
33,087
Reaction score
200
Points
123
klu kompeni panel BankRakyat meh hubungi wak
wak cuba yg termampu ye
no.ada kat bawah tu
 

dewa9

Fun Poster
Joined
Jun 14, 2009
Messages
684
Reaction score
0
Points
10
Mintak tolong sangat2 kat member2 CG yg leh bantu.... Saya memerlukan pinjaman untuk membersihkan nama dari blacklist. Nama saya dulu pernah bagi orang guna so sekarang orang yang guna tu dah mungkir janji....

Tapi had blacklist x lah sampai 10K rasa dalam 7K atau 8K

Saya bekerja swasta, Gaji RM1600.00 sebulan leh x kalau saya nak apply loan....

Lagi pun saya memang sangat2 nak guna duit sebab untuk rawatan diri saya sendiri. Kos rawatan saya tinggi. jadi minta tolong pada kawan2 sume yang baik hati carikan jalan keluar...

Allah sentiasa memudahkan rezeki kepada mereka murah hati....amin.....
hmmmm........swasta nih payah skit,mungkin ada rakan cg lain yg bole bantu!!
 

mojai

Fun Poster
Joined
Feb 20, 2010
Messages
102
Reaction score
1
Points
15
Mintak tolong sangat2 kat member2 CG yg leh bantu.... Saya memerlukan pinjaman untuk membersihkan nama dari blacklist. Nama saya dulu pernah bagi orang guna so sekarang orang yang guna tu dah mungkir janji....

Tapi had blacklist x lah sampai 10K rasa dalam 7K atau 8K

Saya bekerja swasta, Gaji RM1600.00 sebulan leh x kalau saya nak apply loan....

Lagi pun saya memang sangat2 nak guna duit sebab untuk rawatan diri saya sendiri. Kos rawatan saya tinggi. jadi minta tolong pada kawan2 sume yang baik hati carikan jalan keluar...

Allah sentiasa memudahkan rezeki kepada mereka murah hati....amin.....
da settle x bila?klau blom boleh call sy,hrp dpt membantu 017-3728221 Jai
 

mojai

Fun Poster
Joined
Feb 20, 2010
Messages
102
Reaction score
1
Points
15
Jai lum settle lah macam mana Jai leh bantu ke? Apa perlu saya provide tuk Jai
klau company bila ade panel ngan b rakyat jai bole tolong submit kat sana tp klau x de panel jai bole try kat bank2 lain:)
 
Sponsored Post
Top
Log in Register