BTC USD 59,065.3 Gold USD 1,802.11
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Personal Loan - Islamic & Conventional

Sponsored Post

abuyah

Active+ Member
Joined
Dec 28, 2009
Messages
2,697
Reaction score
201
Points
33
Wah bank punya orang !

Boleh kawtim ka ? Mana bank ? Betul punya bank ka atau Along Bank ?

:)):)):))
 

irwan80

Fun Poster
Joined
Aug 5, 2008
Messages
317
Reaction score
1
Points
15
Hi semua, saya dari bank punya loan department.

Saya ada offer loan untuk semua (Islamic dan Conventional):

Features:
1. Tak perlu GUARANTOR
2. Tak ada processing fee
3. Tak ada restriction dalam kegunaan
4. Pinjaman dari RM3000 ke RM150000
5. Bayar Balik max 5 tahun
6. Interest rate dari 0.90%***

Documents untuk apply:

(1.) Photocopy IC front back &
(2.) 3 months Pay Slip or
(3.) 3 months Bank Statement or
(4.) 3 months EPF Statement or
(5.) Photocopy Credit Card front back
(6.) Business registration cert (for business owner)

Boleh apply dengan Fax atau email.

Untuk maklumat lebih lanjut SMS ke 0129305645. Saya akan call balik pada office hour

Salam TT,loan utk semua tu merangkumi swasta kontrak blacklist ctos bwh 10k juga bleh apply ker?:p dah kate ''Loan utk Semua'' :D
 

abdul_ir

Super Active Member
Joined
Mar 26, 2009
Messages
6,738
Reaction score
37
Points
70
6. Interest rate dari 0.90%***

ape maksud 3star tu?
 

Doopleganger

Freshie
Joined
Oct 12, 2010
Messages
34
Reaction score
1
Points
11
Salam TT,loan utk semua tu merangkumi swasta kontrak blacklist ctos bwh 10k juga bleh apply ker?:p dah kate ''Loan utk Semua'' :D


ahhh, sorry late reply. Swasta boleh apply. AKPK, Ctos ada masalah ni tak boleh lah :) Bang ada masalah CTOS?
 

sawamura

Legendary Member
Joined
Mar 24, 2010
Messages
12,479
Reaction score
925
Points
161
rasanya TT kene kasik clear..

misleading information tuh..

0.9% tuh per month kan.. :-?

nanti ada lak yg excited tgk rate camtuh..
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register