BTC USD 82,657.3 Gold USD 4,194.55
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Personal Loan Easy by RHB(CLOSED)

max boleh apply sehingga 50 ribu..kite guna smart sistem loan tidak akan decline jika apply amount yg besar sekalipun.sistem akan calculate berapa jumlah yg kita layak..
boleh je apply wlaupun dh high comitment..kite tgk berapa lepas.kelulusan serta merta..ni no saya 013 764 1055

ak p try hari tu dkt easy rhb punya kiosk tk macam ni pn TT.. dia kata system tk letak pn berapa banyak yg layak.. then dia kata lepas 6 bulan blh datang cek lagi skali..

soalan aku, kalau sebelum 6 bulan ak nk try buat balik tapi amount berbeza tk blh ke?.. sebab ape 6 bulan?

ak p try hari tu dkt easy rhb punya kiosk tk macam ni pn TT.. dia kata system tk letak pn berapa banyak yg layak.. then dia kata lepas 6 bulan blh datang cek lagi skali..

soalan aku, kalau sebelum 6 bulan ak nk try buat balik tapi amount berbeza tk blh ke?.. sebab ape 6 bulan?

aku dulu x tggu 6 bulan pn..wlupun dia kata kene tggu 6 bulan....

mula2 aku wt kt kiosk A...x approved...selang 2 minggu wt kt kiosk B plak...lulus.....

Mmg x bleh pn..sales exec tu pnya la suh aku apply..aku kata x bleh..xmo dgr kata...aku kata nnt buang masa jer..last2 x bleh hahaha...dia kata tgk aku pnya epf statement ok nih bleh apply byk..aku kata try msk sistem dulu br tau...

sebab apa yg tk boleh tu bro?.. system tgk bro dh kaya sgt kot

aku dulu x tggu 6 bulan pn..wlupun dia kata kene tggu 6 bulan....

mula2 aku wt kt kiosk A...x approved...selang 2 minggu wt kt kiosk B plak...lulus.....

ohh.. maknanya tk payah tunggu la nih?.. nk p try lagi skali la kalo cmtu.. hari tu ak suruh dia cek je berapa boleh lulus loan ak.. sekali dh keluar result tk lulus amount tu.. then ak tanya berapa yg boleh lulus dia kata dalam system tk tulis plak.. hangin je ak.. rasa nk cium2 je awek tu.. :))

ohh.. maknanya tk payah tunggu la nih?.. nk p try lagi skali la kalo cmtu.. hari tu ak suruh dia cek je berapa boleh lulus loan ak.. sekali dh keluar result tk lulus amount tu.. then ak tanya berapa yg boleh lulus dia kata dalam system tk tulis plak.. hangin je ak.. rasa nk cium2 je awek tu.. :))

klu ko cium awek tu sure lulus bro....:))

Back
Log in Register