Persoalan Fee Transaksi dgn Alertpay

CG Sponsors




cyclonmaster

Fun Poster
Joined
Oct 28, 2008
Messages
328
Reaction score
4
Points
15
Aku dah cuba set macam2 akaun Alertpay aku ni. Tapi tetap juga kena fee.

Duit masuk dan keluar semuanya kena fee. Macam mana nak free? Rugi lah kalau nak berbelanja, send duit kat akaun Alertpay lain asyik kena caj je. Paypal takde pulak macam ni.

Dulu aku test Personal Pro(Verified) - in/out duit ada caj.

Kemudian aku downgrade ke Personal Starter(Verified) - tetap sama in/out duit ada caj.

Tapi kalau rujuk kat sini:
https://www.alertpay.com/en/fees.aspx

Personal Starter - send/receive free. Tak de caj.

Ada sapa2 yg pro boleh tolong share?
 
Sponsored Post

khairulkaya

Fun Poster
Joined
Dec 9, 2006
Messages
619
Reaction score
0
Points
10
mmg ada caj... kalau xde caj... talak untung lar... kekekeke... :p
 
Sponsored Post
Top
Log in Register