Perodua Kancil 850 Manual

CG Sponsors




jerry_03

Freshie
Joined
Aug 11, 2008
Messages
19
Reaction score
0
Points
3
Salam, Aku ada satu unit Perodua Kancil 850GX-96 untuk dijual. Ni 2nd car aku. Warna Biru, dalam pun semuanya biru. Steering sport pun biru. Tayar baru ganti 4x4.

Aku nak jual sebab kereta ni jarang pakai. roadtax dah tamat tempoh (januari 2010). Aku nak jual murah jer RM7500 boleh nego sampai jadi, tapi jangan nego lebih-lebih. Enjin berkeadaan baik. Laci dalam tak de dah rosak. Ada cd player, speaker standard, door lock belah kiri depan kena guna kunci utk lock/open. Ada gear lock, Fog light. Pintu belakang kiri ada calar. Klu jadi beli baru aku baiki. Sesiapa yang nak cari 2nd car tu boleh call aku.

Boleh set utk tengok kereta area seri kembangan saje. Bayaran TUNAI. Tukar nama boleh pegi sama2.

CALL AKU KALAU BETUL-BETUL NAK BELI. - O123349O73
 
Sponsored Post

eboss

CG Hardcore
Platinum Member
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,894
Points
591
tepek gambar
 

eboss

CG Hardcore
Platinum Member
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,894
Points
591
ala...manual la pulak
 

Putra_Quezee

Permanently Banned - Multiple ID
Joined
Feb 7, 2008
Messages
1,287
Reaction score
19
Points
25
tepek gambar tt... ahaks... baru syok sikit nak nengok...
 

jerry_03

Freshie
Joined
Aug 11, 2008
Messages
19
Reaction score
0
Points
3
Sorry ni ha gambar yang korang nak tgk. Lambat sikit tadi server aku down. Nak upload pun lambat nak mampus..Maklumlah aku sekarang ni kat kampung kawasan felda..hehhe..Mintak tolong kengkawan kat CG ni tolong hebahkan nanti aku bagi %.

http://i123.photobucket.com/albums/o310/wira05/KANCIL/kancil-5.jpg
http://i123.photobucket.com/albums/o310/wira05/KANCIL/kancil-7.jpg
http://i123.photobucket.com/albums/o310/wira05/KANCIL/kancil-9.jpg
http://i123.photobucket.com/albums/o310/wira05/KANCIL/kancil-8.jpg
 

jerry_03

Freshie
Joined
Aug 11, 2008
Messages
19
Reaction score
0
Points
3
bro...
da ada orang beli ke??
Kereta belum ada yang beli lagi. Yang call buat temujanji ramai, tapi bila tiba masa tak datang. tu yang buat aku menyampah + menyumpah tu.. aku terpaksa cancel temujanji aku yang lain semata2 nak tunggu (Joy Buyer) sampai. last2 hampeh. semua benda aku melepas. Harap kalau ada buyer kat CG ni tak buat aku camni. Boleh nego..lagi beb.

Berminat ke??
 

eapui

Active+ Member
Joined
Dec 28, 2007
Messages
4,827
Reaction score
7
Points
25
iklan kat MUDAH bro senang..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register